به گزارش ايرنا، سيد مسلم كشفي روز چهارشنبه در حاشيه نشست نمايندگان وزارت آموزش و پرورش و اداره كل بنادر و دريانوردي استان هرمزگان در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر 270 هنرجو در سه پايه دهم تا دوازدهم در هنرستان علوم و فنون دريايي ناخدا بايندر مشغول به تحصيل هستند و سال آينده نخستين گروه آنها دانش آموخته مي شوند.
ناخدايكم كوروش بايندر در سال 36 به دانشگاه افسري وارد و تا سال 39 دوره هاي متعددي را در كشورهاي انگلستان و آمريكا سپري كرد.
وي از سال 58 تا ارديبهشت ماه 59 در سمت معاون طرح و برنامه نيروي دريايي ارتش مشغول خدمت بود و از سال 59 تا سال 62 به عنوان معاون عمليات اداره سوم ستاد مشترك ارتش منصوب و مسووليت هدايت و هماهنگي عمليات رزمي بين نيروهاي سه گانه ارتش را برعهده داشت.
مرحوم ناخدايكم كوروش بايندر از سال 62 به سمت معاون هماهنگ كننده نيروي دريايي ارتش منصوب و از اواخر همان سال با حفظ سمت به عنوان فرمانده قرارگاه عملياتي دريا – ساحل مستقر در خليج فارس مشغول انجام وظيفه شد.
رييس اداره آموزش بندر شهيد رجايي با اشاره به تحصيل 100 نفر هنرجو چنين درهنرستان كاپيتان احراري ناحيه 2 بندرعباس افزود: پيگيري ها براي اضافه شدن مهارت هاي بندري و دريايي به رشته هاي كار و دانش وارد فاز تازه اي از همكاري هاي دوجانبه مي شود.
كشفي ابراز داشت: در راستاي توانمندسازي نيروهاي بومي منطقه با توسعه زيرساخت هاي علمي و پژوهشي صورت گرفته تا نيروهايي پويا، خلاق، پژوهشگر و داراي مهارت با توجه به علوم روزآمد دريايي و بندري تربيت شوند.
مسوول برنامه ريزي آموزشي و ارتباطات فراسازماني دفتر كارو دانش وزارت آموزش و پرورش نيز گفت: با همكاري سازمان بنادر و دريانوردي در تلاش هستيم تا يك بخش اصلي از آموزش هاي كارودانش را به حوزه هاي بندر و دريا در استان هاي ساحلي اختصاص دهيم.
علي شايان افزود: اين رشته ها هدف گذاري خود را آموزش نيروي انساني بر حسب نياز بازار كار به ويژه در حوزه بخش خصوصي قرار داده كه در نهايت به يك شغل ختم مي شود و حداقل يكهزار و 400 ساعت مهارت طي 3 سال آموزش داده مي شود.
به گفته وي، استانداردهاي آموزشي رشته هاي بندري و دريايي توسط سازمان بنادر و دريانوردي تدوين مي شود و آموزش و پرورش مجري ارايه آموزش هاي مهارتي در هنرستان هاي كار و دانش خواهد بود.
اين مسوول خاطرنشان كرد: در صورت مشخص شدن عنوان هاي رشته ها و تدوين استانداردها تا اسفندماه سال جاري، سال آينده شاهد راه اندازي حداقل يك رشته كارودانش در هنرستان هاي استان هاي ساحلي از جمله هرمزگان خواهيم بود.
به گزارش ايرنا، آيين افتتاح هنرستان علوم وفنون دريايي شهيد دريادار پايندُر پنجشنبه 14 آبان سال 94 با زير بناي 2 هزار مترمربع فضاي آموزشي و با اعتبار بيش از ۲۳ميليارد ريال در فضايي به مساحت هفت هزار و ۵۰۰ متر مربع در 3 طبقه برگزار شد.
اين هنرستان علوم وفنون دريايي ناحيه يك بندرعباس داراي ۱۲كلاس آموزشي در 3 رشته ناوبري، مخابرات و مكانيك موتورهاي دريايي است.
9887 /6048
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۰
بندرعباس- ايرنا- رييس اداره آموزش بندر شهيد رجايي گفت: با راه اندازي هنرستان علوم و فنون دريايي 'ناخدا بايندر' و 'كاپيتان احراري' با همكاري اداره كل بنادر و دريانوردي و آموزش و پرورش استان هرمزگان تعداد هنرجويان اين هنرستان ها به 370 نفر رسيده است.