به گزارش ايرنا، حسن سالاريه عصر پنجشنبه در آيين اختتاميه جشنواره اختراعات و ابتكارات دماوند و خاوران در سالن آمفي تئاتر دانشگاه آزاد سمنان افزود: اين بنياد با جديت به دنبال تسريع در فرآيند شناسايي و توانمندسازي نخبگان و جذب آن ها در صنايع و دستگاه ها است.
وي به ضرورت تعامل دستگاه ها با بنياد نخبگان تاكيد كرد و گفت: همكاري و تعامل دستگاه هاي دولتي و غير دولتي در شناسايي و به كارگيري نخبگان به ويژه فارغ التحصيلان مراكز عالي ضروري است.
به گفته سالاريه، جشنواره ها بارزترين روش براي شناسايي نخبگان در سطح هاي مختلف است.
وي با بيان اين كه تجاري سازي ايده ها اصل مهمي در دنيا به شمار مي رود، تصريح كرد: خريد و فروش ايده دانش بنيان در كنار اختراع نخبگان در حوزه هاي مختلف علمي، در بسياري از كشورها وجود دارد.
معاون بنياد ملي نخبگان ادامه داد: با توجه به نوپا بودن اقتصاد دانش بنيان در كشور، جشنواره اختراعات كمك دهنده بنياد در شناسايي نخبگان و معرفي آن ها به صاحبان صنايع، دستگاه هاي دولتي و غير دولتي است.
وي ياد آور شد: توانمند سازي نخبگان زمينه رشد و شكوفايي اقتصادي و افزايش اشتغالزايي در كشور را مهيا مي سازد.
سالاريه گفت: نخبگان به نوآوري و كاربردي بودن در طرح هاي ابداعي توجه كرده و با توليد محصولات با كيفيت، توان رقابت با رقبا را داشته باشند.
معاون بنياد ملي نخبگان افزود: تسهيلات توانمند سازي به اختراعات سطح سه به منظور ارتقاء ابداع و رسيدن به سطح 2 پرداخت مي شود.
سالاريه تصريح كرد: تجاري سازي اختراعات دانش بنيان ها، از جمله برنامه هاي اين بنياد براي حضور مخترعان در بازارهاي جهاني است.
به گفته وي، مخترعان برتر جشنواره با حضور در كارگاه هاي آموزشي براي ورود به عرصه هاي تجاري سازي اختراع ها آماده مي شوند.
سالاريه تاكيد كرد: پس از انجام مراحل قانوني، علمي و ثبت شركت هاي دانش بنيان از سوي مخترعان حمايت هاي لازم از آنان براي ورود به عرصه تجاري سازي انجام مي شود و اختراع هاي اين افراد به سطح دو مي رود.
معاون بنياد ملي نخبگان گفت: جشنواره اختراعات به منظور ثبت اختراع در سطح سه، يك فرآيند چند ماهه با نظارت كامل است.
به گزارش ايرنا، جشنواره ملي اختراعات و ابتكارات رويش دماوند و خاوران، هجدهم و نوزدهم مهرماه در دانشگاه آزاد سمنان برگزار شد و نتيجه داوري اختراع ها نيز يك ماه آينده از سوي گروه داوري اعلام مي شود.
در آيين اختتاميه جمعي از مسوولان بنياد نخبگان استان هاي حاضر به همراه حسن سالاريه، معاونت برنامه ريزي و نظارت بنياد ملي نخبگان، احمد همتي نماينده مردم شهرستان هاي سمنان، مهديشهر و سرخه، حشمت الله عسگري معاون امور اقتصادي و منابع انساني استانداري و مسوولان استان سمنان حضور داشتند.
در اين آيين از هفت ايده و سه غرفه برتر در حوزه آب و سه غرفه برتر مخترعان تجليل شد.
استان سمنان با داشتن حدود 90 هزار دانشجو در بيش از 40 دانشگاه و موسسه آموزش عالي، 23 مخترع سطح سه دارد كه از اين تعداد 15 اختراع در فرآيند تجاري سازي قرار دارد و 2 اختراع به سطح 2 رسيده است كه به معناي رسيدن به مرحله تجاري سازي كامل و ورود به بازار است.
9891/7408
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۸
سمنان - ايرنا - معاون برنامه ريزي و نظارت بنياد ملي نخبگان گفت: تجاري سازي ايده هاي دانش بنيان و توجه بيش از پيش به اين مقوله، راه برون رفت از مشكلات كشور است.