به گزارش ایرنا معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی دزفول در این آیین با اشاره به خطرات استفاده از فست فودها و غذاهای بیرون بر گفت: گسترش استفاده از فست فودها باعث افزایش بیماری ها می شود.
داود سلمانپور افزود: توجه به سلامت، ایمنی غذا، رعایت ضوابط و استانداردهای وزارت بهداشت در تولید صنایع غذایی اهمیت زیادی دارد.
وی با تاكید بر ارتقای فرهنگ عمومی در حوزه بهداشت، غذا و دارو اظهار داشت: امروزه محصولات غذایی نامناسب قاچاق و غیرقاچاق و زیر زمینی در حال افزایش است.
سلمانپور با بیان اینكه فاصله تا رسیدن به نقطه مطلوب زیاد است، افزود: پیشگیری بهتر از درمان است و می توان با رعایت این اصل از هزینه ها بكاهیم.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی دزفول استفاده بی رویه از سموم در زمین های كشاورزی را زنگ خطری برای سلامت جامعه برشمرد و گفت: استفاده از نمك، قند و چربی در ایران چندین برابر دنیاست وهمین باعث شده هزینه درمان، كلینیك ها ومصرف داروها چندین برابر شود.
این آیین به مناسبت فرارسیدن روز جهانی غذا با شعار تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ وارتقای سلامت برگزار و شركت شیر پاستوریزه پگاه خوزستان به عنوان واحد برتر و شركت آرد شعله مورد تجلیل قرار گرفتند.
بیش از 40 شركت صنعتی و تولیدی در شمال خوزستان مشغول فعالیت هستند.
7280/3022
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۸
دزفول - ایرنا - واحدهای تولیدی برتر شمال خوزستان در حوزه بهداشت روز سه شنبه در آیینی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی دزفول تجلیل شدند.