به گزارش ايرنا، روابط عمومي دانشگاه رازي روز پنجشنبه به نقل از محسن حياتي افزود: گروه مهندسي شيمي در زمينه فرآيندها با پايين دستي حوزه نفت فعاليت داشته و از طرفي غرب كشور منطقهاي نفت خيز است و شركت بهره برداري نفت و گاز غرب را داريم.
وي بيان كرد: پرورش نيروهاي متخصص در زمينه پايين دستي واحدهاي پالايشگاهي، پتروشيمي و پرورش نيروي متخصص در زمينه بالادستي كه در بر گيرنده شناسايي، حفاري، استخراج و فناوري اوليه است، وجود مشكلات فرآيندي و امكان حل آنها با شكل گيري دانشكده نفت در قالب ارائه مشاوره، تعريف پروژههاي برون دانشگاهي و عدم وجود رشته نفت در غرب كشور از ديگر دلايل است.
رئيس دانشكده فني مهندسي دانشگاه رازي ، به تاثيرگذاري تاسيس دانشكده نفت بر صنعت نفت استان كرمانشاه اشاره كرد و گفت: از تاثيرات آن در حوزه بالادستي ميتوان به مطالعه ميادين نفت و گاز به منظور افزايش بهرهبرداري از مخازن اشاره كرد و در حوزه پايين دستي نيز، توجه به فعال بودن پتروشيميهاي ال اي بي بيستون، اوره و آمونياك و پتروشيمي پليمر و همچنين وجود خطوط انتقال نفت، فرصتي براي انجام همكاريها با اين واحد صنعتي جهت حل مشكلات فرآيند در سال هاي گذشته فراهم شده و هم اكنون نيز طرحهايي را داريم و تاكنون 19 طرح پژوهشي داشتيم.
حياتي گفت: رشته مهندسي نفت در ايران در برگيرنده چهار مهارتِ اكتشاف، حفاري، بهره برداري و مهندسي مخازن است و در مقطع كارشناسي اين چهار مهارت با هم تركيب شده و در قالب رشته مهندسي نفت ارائه ميشود و دانشجويان ما در رشته مهندسي نفت در اين چهار مهارت آموزشهاي لازم را دريافت ميكنند.
وي گفت: در آينده نيز مقاطع كارشناسي ارشد و دكترا را راهاندازي ميكنيم.
استان كرمانشاه با 2 ميليون نفر جمعيت هم اكنون داراي بيش از يكصد هزار دانشجو است.
7445/8066
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۳
كرمانشاه - ايرنا - رئيس دانشكده فني مهندسي دانشگاه رازي كرمانشاه اعلام كرد: دانشكده نفت و پتروشيمي دانشگاه رازي كه از مهر ماه 1395 آغاز به كار كرد، امسال براي اولين دوره 42 دانشجوي مهندسي نفت را پذيرفت.