حمزه بابايي روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين موسسات براي رهن حداقل فضاي مورد نياز نيز مشكل كمبود بودجه و اعتبار دارند.
وي اين مساله را از مشكلات اصلي اين حوزه دانست و گفت: در مجموع اعتبارات قرآني و فرهنگي در كشور ضعيف است و جوابگوي حوزه حمايتي براي اجراي برنامه ها نيست.
بابايي يادآور شد: هر ساله اعتباراتي در سازمان برنامه و بودجه براي اين حوزه ها پيش بيني مي شود ولي اين امر در حوزه تخصيص ها به صورت 100 درصدي محقق نمي شود.
وي اين وضعيت را موجب ايجاد نقصان و آسيب در برنامه هاي قرآني و فرهنگي خواند و گفت: موسسات قرآني نياز به فضا و مكان مناسب براي انجام فعاليت هاي قرآني خود به ويژه در حوزه تخصصي و ارائه خدمات مطلوب تر به جامعه هدف دارند.
وي گفت: در حوزه مردمي نيز فرهنگ سازي در اين حوزه نياز است تا در كنار تامين نيازهاي مادي خود به نيازهاي معنوي نيز بيشتر توجه كنند.
بابايي افزود: اين شرايط در بين مردم تا حدي بهتر شده ولي هنوز در حد مطلوب نيست.
وي آموزش و يادگيري قرآن را جزو حقوق فرزندان بر والدين دانست و گفت: بايد خانواده ها به اين نتيجه برسند كه در كنار هزينه هاي مادي سبد خانوار، يك رديف هم براي هزينه آموزش قرآن باز كنند.
مسئول دارالقرآن الكريم اداره كل تبليغات اسلامي خراسان شمالي با تاكيد بر فرهنگ سازي كمك در حوزه قرآن، گفت: در هنگام صحبت از كار خير، عمدتا نگاه ها به سمت مسائل كلان مي رود در حالي كه اين امر مي تواند در حوزه قرآني هم مصداق داشته باشد.
استان 863 هزار نفري خراسان شمالي يك هزار و 364 مسجد و 169 بقعه متبركه دارد كه از اين تعداد 454 مسجد و 37 بقعه در بجنورد واقع است.
ط/5132
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۱
بجنورد- ايرنا- مسئول دارالقرآن الكريم اداره كل تبليغات اسلامي خراسان شمالي گفت: موسسات قرآني اين استان براي تامين فضاي مناسب و فعاليت هاي تخصصي تر قرآني با كمبود اعتبار مواجه هستند.