وحید مفید روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: نگاه نخست سازمان غذا و دارو این است كه محصولات فله ای مانند مواد لبنی و انواع محصولات كنسروی (خیارشور و ترشی) با فرمولاسیون استاندارد و شرایط مورد تائید تولید شوند و اگر این شرایط فراهم نشد، با عرضه كنندگان این مواد برخورد می شود.
وی اضافه كرد: برای ساماندهی محصولات فله ای لازم است این محصولات در كارخانه های مجاز تولید و مشمول پروانه شوند. هر چند اقداماتی در گذشته در زمینه ساماندهی محصولات فله ای در بازار غذایی كشور آغاز شده است اما طبق برنامه ریزی های انجام شده، شدت نظارت بر این بازار بیشتر می شود.
مدیركل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: محصولات فله ای شرایط لازم بهداشتی را برای تولید و نگهداری ندارند و تحت نظارت نیستند و معمولا در تولید آنها از مواد نگهدارنده غیررنگی غیرمجاز استفاده می شود.
مفید با توصیه به مردم برای استفاده نكردن از محصولات غذایی فله گفت: مواد غذایی بسته بندی، مواد مخاطره آمیز ندارند و اگر مشكلی حین مصرف پیش آید، می توان آن را پیگیری كرد زیرا ماهیت تولیدكننده مشخص است.
مدیركل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو تصریح كرد: تولیدكنندگان محصولات فله ای را كه پروانه ندارند اما قانونمدار هستند، به اخذ مجوز تشویق می شوند و در غیر این صورت با آنها برخورد خواهد شد.
اجتمام**9185*1834
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۵
تهران- ایرنا- مدیركل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: عرضه محصولات غذایی فله با هماهنگی این سازمان، نیروی انتظامی و مراجع قضایی، ساماندهی و در صورت رعایت نشدن استانداردهای لازم این محصولات از بازار جمع آوری می شوند.