به گزارش ايرنا، سجاد سالك شامگاه شنبه در نشست صميمي با دبيران سازمان هاي مردم نهاد استان سمنان، با اشاره به اثرگذاري سمن ها، گفت: استفاده از ظرفيت سمن ها منجر به توسعه و پويايي كشور مي شود.
وي به نقش سازمان هاي مردم نهاد در دنيا اشاره و تاكيد كرد: در دنياي امروز نقش سمن ها در تحقق امور حايز اهميت است و اين سازمان ها در فعاليت هاي مختلف نقش هايي را براي بهبود كيفيت زندگي به عهده دارند.
به گفته وي، دولت تدبير و اميد به نقش سازمان هاي مردم نهاد باور دارد و سياست گذاري ها در وزارت ورزش و جوانان از افزايش كمي و ارتقاي رشد كيفي سمن هاست.
سرپرست اداره كل مشاركت هاي اجتماعي وزارت ورزش و جوانان بيان كرد: سمن ها با اعتماد به نفس و باور بالا مي توانند نقش آفريني كنند در حالي كه در برخي از آن ها اعتماد به نفس و باور لازم وجود ندارد.
وي با اشاره به اين كه كشور در وضعيت خاصي قرار دارد، گفت: سواي فشارها بين المللي، مسايل اقتصادي، معيشتي و افزايش آسيب هاي اجتماعي در كشور نگران كننده است.
وي بيان كرد: مسايل ياد شده نگاه هوشياران و تدابير درايت مندانه براي حل مسايل كشور را مي طلبد.
سالك، راه برون رفت كشور از گردنه سخت كنوني و توسعه آن را در توجه بيشتر به جوانان و كاهش بار مسووليت از شانه هاي دولت و واگذاري امور به سمن ها برشمرد.
سرپرست اداره كل مشاركت هاي اجتماعي وزارت ورزش و جوانان درباره فعاليت هاي داوطلبانه جوانان، ادامه داد: سمن ها به عنوان تشكل هاي داراي مجوز و ساختارمند، بهترين عرصه براي واگذاري امور مردمي به جوانان است.
وي خاطرنشان كرد: واگذاري امور به سمن ها در حوزه هاي مختلف اولويت مسوولان باشد، مسوولان در عرصه هاي سخنراني مردم را خط مقدم جامعه مي دانند، اما بايد اين مساله را در عمل نشان دهند.
به گفته سالك، باور به تشكل ها و اهميت نقش سمن ها در مسوولان و جامعه نهادينه شود.
سرپرست اداره كل مشاركت هاي اجتماعي وزارت ورزش و جوانان با اشاره به مشكلات سمن ها ، بيان كرد: پيگيري مسوولان بخش اعظمي از بلاتكليفي سمن ها را برطرف مي كند چرا كه پاره اي از مشكلات به علت كم كاري مسوولان در برهه هاي مختلف بوده است.
وي، به لزوم اطلاع رساني فعاليت هاي سمن ها در جامعه تاكيد و تصريح كرد: يكي از چالش هاي جدي سازمان هاي مردم نهاد ديده نشدن فعاليت آن ها در جامعه است كه با ترويج فعاليت سمن ها، انگيزه آنان در انجام فعاليت ها ارتقا مي يابد.
سرپرست اداره كل مشاركت اجتماعي وزارت ورزش و جوانان، گفت: براساس تفاهم نامه وزير كشور و وزير ورزش و جوانان در آبان ماه سمن ها ثبت رسمي مي شوند.
وي ادامه داد: طرح ارزيابي و روند رتبه بندي سمن ها آغاز خواهد شد كه دو استان به عنوان نمومه آزمايشي انتخاب مي شوند.
سرپرست اداره مشاركت هاي اجتماعي و فعاليت هاي داوطلبانه جوانان كشور يادآور شد: استان سمنان يكي از پنج گزينه احتمالي براي اجراي اين طرح در ارزيابي و روند رتبه بندي سمن ها است.
سمنان استان پيشرو كشور در فعاليت و ساماندهي سازمان هاي مردم نهاد است به طوري كه ساختاري صنفي براي يكپارچه و هماهنگ سازي مسايل سازمان هاي مردم نهاد در اين استان در قالب انتخابات هيات مديره خانه سازمان هاي مردم نهاد در مرداد 1395 در سمنان برگزار شد.
استان سمنان بيش از 400 سازمان مردم نهاد دارد كه حدود 260 مورد آنها از استانداري و فرمانداري هشت شهرستان استان مجوز فعاليت دارند.
9891/6103
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۷
سمنان- ايرنا- سرپرست اداره كل مشاركت هاي اجتماعي وزارت ورزش و جوانان گفت: سمن ها، با افزايش انگيزه و پويايي، بخش اجرايي كشور را در شرايط كنوني ياري كنند.