همدان- ایرنا- رئیس مركز بهداشت شهرستان همدان گفت: میزان پوسیدگی دندان دانش آموزان دبستانی 40 تا 60 درصد كاهش داشته است.

محمد خیراندیش روز یكشنبه در آیین آغازین برنامه وارنیش فلوراید تراپی در دبستان هیات امنایی پسرانه مهر 2 بیان كرد: این توفیق به علت اجرای طرح وارینش فلوراید و همكاری و تلاش های مراقبان سلامت و تكنسین های سلامت دندان و نیز مشاركت آموزش و پرورش محقق شد.
وی اضافه كرد: امسال نیز 145 هزار دانش آموز زیر پوشش خدمات سلامت دهان و دندان قرار گرفته و از طرح وارینش فلوراید استفاده می كنند.
رئیس مركز بهداشت شهرستان همدان یادآوری كرد: برنامه فلوراید تراپی از سال 85 آغاز شد و این طرح با اجرای طرح تحول سلامت قوت گرفت.
خیراندیش با بیان اینكه این طرح برای هفتمین نوبت در حال اجرا است اضافه كرد: برنامه وارنیش فلوراید تراپی پیشتر تنها بر روی كودكان گروه سنی سه تا 7 سال اعمال می شد.
وی دادن مسواك انگشتی نوزادان از لحظه تولد تا سه سالگی، فیشور سیلندر، توزیع مسواك و خمیردندان، برنامه دهان عاری از پوسیدگی برای دانش آموزان دوره ششم به بعد و فلوراید تراپی را از مهم ترین اقدامات صورت گرفته در طرح تحول سلامت دهان و دندان دانست.
رئیس مركز بهداشت شهرستان همدان بیان كرد: استحكام سطوح خارجی و مینای دندان و نیز كاهش پوسیدگی دندان‌ها را از نتایج فلوراید تراپی دانست.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان نیز بیان كرد: در دور بعدی برنامه وارنیش فلوراید تراپی 161 هزار و 500 دانش آموز مورد بررسی و معاینه قرار می گیرند.
عبداله جعفری این رقم را بی سابقه دانست و گفت: شاخص پوسیدگی دانش آموزان دبستانی این استان از 3.2 به 1.8 كاهش یافته است.
در ادامه این مراسم، برنامه وارنیش فلورایدتراپی بر روی دانش آموزان دبستان مهر همدان انجام شد.
7526/2087