تبريز- ايرنا - مديرعامل شركت توزيع نيروي برق تبريز از جمع آوري 2 هزار و 411 فقره انشعابات غيرمجاز در حوزه عملياتي اين شركت خبرداد.

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومي برق تبريز، عادل كاظمي با بيان اينكه استفاده غيرمجاز و سرقت انرژي برق، خسارات قابل توجهي به شبكه برق وارد كرده و موجب آسيب رساندن به وسايل و تجهيزات الكتريكي مشتركان مي شود، گفت: در ماه هاي اخير مناطق آلوده به انشعابات غيرمجاز در حوزه عملياتي شركت، شناسايي و بيشتر آنها جمع آوري شد.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق تبريز همچنين از تبديل 344 فقره انشعاب غيرمجاز به مجاز در 6 ماهه اول سال 97 خبرداد.
كاظمي با اشاره به اهداف و وظايف جمع آوري برق‌هاي غيرمجاز گفت: براي كاهش استفاده غير مجاز برق، اجراي طرح هاي نيرورساني به مناطق فاقد شبكه با استفاده از كابل خود نگهدار در دستور كار قرار گرفته است.
وي اضافه كرد: به منظور جلوگيري از افزايش انشعابات غيرمجاز در مناطق حاشيه نشين، گشت و بازرسي مكرر توسط اكيپ برق هاي غيرمجاز در اين مناطق توسط همكاران شركت انجام مي شود.
وي با اشاره به مشكلات و علل شيوع و عدم امكان جمع آوري كامل انشعابات غيرمجاز، خاطرنشان كرد: عدم كنترل ساخت و ساز هاي غيرمجاز ساختماني در مناطق خارج از محدوده، طرح هاي هادي روستايي و عدم صدور مجوز از طرف دهياري ها، بخشداري ها، بنياد مسكن و شهرسازي يكي از عمده ترين مشكلات در بوجود آمدن انشعابات غيرمجاز به شمار مي رود.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق تبريز، ادامه داد: عدم كنترل در ساخت و ساز هاي غيرمجاز ساختماني در زير خطوط شبكه 132 و 230 كيلوولت موجود و عدم امكان جابجايي خطوط و منع واگذاري انشعاب در زير حريم از ديگر مشكلات جمع آوري انشعابات غيرمجاز برق محسوب مي شود.
وي با تاكيد بر راهكارهاي ارائه شده براي برخورد با استفاده كنندگان برق هاي غيرمجاز، اظهار داشت: به اين منظور جلسات متعددي با شهرداري ها و سازمان ميادين و ساماندهي مشاغل شهري برگزار شده است كه اميد مي رود نتايج اين جلسات و تصميمات آن در آينده اي نه چندان دور، راه گشاي اين گونه مشكلات باشد.
وي خاطرنشان كرد: فرهنگ سازي عمومي از طريق رسانه هاي جمعي به منظور آگاه سازي مردم از اثرات سوء استفاده از برق هاي غيرمجاز در سطح شهر به انجام شده است كه انتظار مي رود همكاري مردم با شركت توزيع نيروي برق، راه سوء استفاده كنندگان از انرژي الكتريكي را‌‌ مسدود سازد.
3071