«مهدی محبی» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: اكنون بسیاری از یخچال های هوشمند قابلیت استفاده از سیم كارت دارند و برخی سوء استفاده كنندگان با آگاهی از این موضوع درخواست واردات چنین یخچال هایی را داشته اند اما از مجوز آن برای واردات گوشی تلفن همراه استفاده كرده اند.
محبی خاطرنشان ساخت: ستاد مركزی مبارزه با قاچاق كالا و ارز با آگاهی از این موضوع و در هماهنگی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مصمم به اجرای طرح رجیستری روی همه كالاهایی است كه قابلیت استفاده از سیم كارت در آنها وجود دارد.
رئیس اتحادیه دستگاه های مخابراتی و ارتباطی تهران گفت: اجرای طرح رجیستری روی همه كالاهایی كه امكان استفاده از سیم كارت را دارند به پیشگیری از قاچاق آنها خواهد انجامید.
به گزارش ایرنا، طرح كد دار كردن گوشی های وارداتی تلفن همراه كه با هدف ساماندهی بازار، از اواخر مهر ماه سال گذشته كلید خورد و به ثمر رسید، قرار است به زودی تجهیزات دیگری چون تبلت، مودم و ساعت هوشمند را هم تحت پوشش قرار دهد كه جزئیات و زمان اجرای آن به مرور اعلام خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اواسط مهر ماه اعلام كرد: طرح ثبت شناسه مودمها و مسیریابهایی كه از سیم كارت استفاده می كنند، از چند هفته آینده آغاز می شود و مراحل اجرای این طرح همچون ثبت شناسه گوشیهای تلفن همراه است.
آذری جهرمی یكی از اهداف اجرای این طرح را جلوگیری از قاچاق این مودمها به كشور دانست و گفت: اكنون 1.5 میلیون مودم سیم كارت خور در كشور فعال است كه تقریباً همه آنها به صورت قاچاق وارد كشور شده اند.
اقتصام**2078**2025
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۶
تهران- ایرنا- رئیس اتحادیه دستگاه های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی تهران گفت: برخی واردكنندگان به دلیل تقاضای بازار، درخواست واردات یخچال هوشمند را در سامانه ثبت سفارش به ثبت رسانده اما به جای آن گوشی تلفن همراه وارد كشور كرده اند.