تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۰

رشت - ایرنا - شصتمین جلسه شورای اسلامی رشت بدون انتخاب شهردار به كار خود پایان داد و این كلانشهر، همچنان و بار دیگر در انتظار انتخاب و معرفی شهردار است.

به گزارش خبرنگار ایرنا اعلام وصول طرح ها، بررسی طرح ها و لوایح، رای گیری برای انتخاب شهردار و تعیین سرپرست شهرداری رشت از موضوعات شصتمین جلسه شورای اسلامی این كلانشهر بود كه شامگاه دوشنبه برگزار شد.
در این جلسه امضای هشت نفر از اعضای شورای اسلامی كلانشهر رشت مبنی بر دعوت از جمشید رسایی برای ارائه گزارش در خصوص تصدی شهرداری به رای گذاشته شد كه با رای اكثریت اعضا این نامزد در صحن شورا حضور یافت و به ارائه برنامه های خود پرداخت.
رسایی اظهار داشت: ساماندهی پسماندها، آلودگی منابع آبی (زرجوب و گوهررود، تالاب عینك و ...)، ساماندهی حمل و نقل عمومی و كاهش ترافیك، كیفیت نامناسب آسفالت شهری و مدیریت منابع (درآمد ناپایدار و مصارف) از بحران ها در كلانشهر رشت است.
وی با تشریح برنامه های خود در ارتقاء سلامت اداری بیان داشت: ایجاد شفافیت در نظام تصمیم سازی و تصمیم گیری، ایجاد ساز و كارهایی برای كاهش میزان تخلفات اداری، ایجاد ساز و كارهایی برای كاهش دعاوی حقوقی و ایجاد سامانه های اطلاع رسانی برای تسهیل امور از برنامه هایم در این بخش است.
رسایی با بیان اینكه در ارتقاء كیفی نیروی انسانی تقویت فعالیت های آموزشی و فرهنگی مورد توجه ام است، افزود: در تقویت جایگاه مناسبات شهری ارتقاء و تقویت مدیریت واحد شهری با حفظ جایگاه و نقش شهرداری از طریق افزایش هماهنگی با دستگاه های اجرایی ، ارتقاء مناسبات با استانداری ، نمایندگان مجلس، وزارتخانه ها و سازمان های كشوری و استفاده از ظرفیت شخصیت های ملی گیلانی اهتمام دارم.
وی با تشریح برنامه های خود در حوزه پارك ها و فضای سبز و توسعه فرهنگی و اجتماعی تصریح كرد: برای فعال كردن پروژه های مهم شهرداری رشت راه اندازی دفتر كنترل پروژه، اولویت بندی پروژه ها و جذب منابع مالی مناسب را در برنامه هایم قرار داده ام.
رسایی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینكه بحث جناح بندی های مختلف سیاسی جایی در مجموعه شهرداری ندارد، خاطرنشان كرد: در شهرداری بایستی كار و خدمت باشد و با تلاش برای ارائه خدمت خوب به مردم اقدام كنیم.
سه نفر از نامزدهای تصدی مسئولیت شهرداری رشت شامل رضا ساغری، علی مبصر و حامد عبدالهی شامگاه سه شنبه گذشته با حضور در صحن شورای اسلامی رشت و ارائه برنامه هایشان برای جلب آرای اعضای شورا به منظور به دست گرفتن كلید شهرداری رشت با هم رقابت كردند.
چهار نامزد دیگر به نام های سینا مقدادی، بهزاد نیك فهم، فاطمه مقیمی و مسعود موسوی نیز (چهارشنبه) گذشته با حضور در صحن شورا به ارائه برنامه های خود پرداختند كه فاطمه مقیمی یكی از نامزدها انصراف داد.
هفته گذشته در دقایق پایانی سخنان نیك فهم یكی از نامزدهای راه یافته برای رقابت در تصدی شهرداری رشت ، شماری از اعضای شورای اسلامی صحن شورا را ترك كردند؛ سید امیرحسین علوی رئیس شورای اسلامی این كلانشهر نیز پس از ترك این نامزد از صحن شورا و اتمام ارائه برنامه های نامزدها گفت: به مدت 10 دقیقه صحن شورا را ترك می كنیم و بعد ادامه جلسه را خواهیم داشت كه یكی از اعضای شورای اسلامی در مخالفت با حرف رئیس شورا گفت كه همه چیز بایستی در صحن شورا شفاف بیان شود، به اندازه كافی لابی ها را انجام دادیم.
در شصتمین جلسه شورای اسلامی كلانشهر رشت نیز بعد از بررسی طرح ها و لوایح ، حضور رسایی برای ارائه برنامه هایش و انتخاب سرپرست شهرداری این كلانشهر با توجه به اتمام مسئولیت سرپرستی دوره اول او، نوبت به انتخاب شهردار رسید كه با ترك صحن شورا از سوی سه نفر از اعضا، باز هم انتخاب شهردار به روزی دیگر موكول شد.
رئیس شورای اسلامی كلانشهر رشت نیز در جمع اعضای شورای اسلامی و خبرنگاران در سخنانی با اشاره به فراز و نشیب ها در شورای چهارم و وقوع چنین اتفاقاتی گفت: همیشه از این اتفافات ناراحت بودم و فكر می كردم كه شورا را بایستی با فضای همدلی مدیریت كرد.
سید امیرحسین علوی با بیان اینكه به عنوان رئیس شورا از مردم بابت بروز چنین اتفاقاتی عذرخواهی می كنم، افزود: به جایگاه همه همكاران در شورا احترام می گذارم اما به عنوان رئیس شورا از این وضعیت ناراحت هستم؛ از همه اعضا برای جمع بندی در مورد انتخاب شهردار كمك می طلبم تا همكاران برای اعمال نظر ناگزیر به آبستراكسیون نباشند.
وی از رسانه ها نیز خواست تا وارد جوسازی ها، سوء نظر ها و فضای تهمت و افترا نشوند.
به گزارش ایرنا ، مسعود نصرتی قزوینی نژاد آخرین شهردار كلانشهر رشت كه با انتخاب اعضای شورای دوره پنجم، با شعار رشت به سوی شكوفایی به عنوان شصت و پنجمین شهردار سكان مدیریت شهری رشت را به دست گرفته بود؛ سی ام تیرماه سال جاری پس از 10 ماه، استعفایش را به رئیس شورا تقدیم كرد. اعضای شورای اسلامی رشت نیز پس از قبول استعفای نصرتی، علی بهارمست را به عنوان سرپرست شهرداری این كلانشهر انتخاب كردند.
شورای اسلامی رشت 11 عضو دارد كه در این جلسه 10 نفر حضور داشتند. كلانشهر رشت حدود 700 هزار نفر جمعیت ثابت دارد كه در طول روز به بیش از یك میلیون و 200 هزار نفر می رسد.
7286/2007