دكتر مجيدرضا فرخي سه شنبه به خبرنگار ايرنا گفت: اين روش هاي درماني در كنگره بين المللي علوم اعصاب، نوروتكنولوژي و نقشه برداري مغزي ارائه مي شود.
وي ادامه داد: اين كنگره دو روزه از دوم آبان با حضور متخصصيني از كشورهاي آمريكا، فرانسه، ايتاليا، ايرلند، تعدادي از كشورهاي آفريقايي، انگلستان و صاحبنظران داخل كشور در شيراز برگزار مي شود.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شيراز با بيان اينكه شيراز پس از تهران دومين دانشگاه و دومين مركز مطالعات و پژوهش هاي مغز به شمار مي رود گفت : شيراز يكي از 10 مركز برتر دانشگاهي در كشور در حوزه مغز و اعصاب است و سالانه حدود هزار و 200عمل جراحي در حوزه هاي مختلف مربوط به مغز و اعصاب در مراكز بيمارستاني دانشگاه علوم پزشكي شيراز، انجام مي شود.
فرخي گفت:نوروتكنولوژي(فناوري عصب) و نقشه برداري مغز موضوع اصلي اين كنگره علمي دو روزه است و براي آگاهي از كاركرد مغز بايد بتوانيم از اطلاعات و عملكرد مغز نقشه برداري كنيم كه پيشرفت تكنولوژي و وجود دستگاه هاي پيشرفته، به ما براي شناخت مغز و تكنيك هاي مغز كمك مي كند تا اگر روزي قسمتي از مغز آسيب ديد يا از بين رفت بتوانيم اين آسيب را جبران كنيم و اين كنگره نيز تلاشي در همين زمينه است.
وي اضافه كرد:نقشه شناختي مغز، علوم اعصاب محاسباتي، الكتروفيزيولوژي، پروتزهاي سيستم عصبي، توانبخشي عصبي شناختي با استفاده از دستگاه هاي نوروتكنولوژي، كانكتوميكس مغز و روانشناختي مغز از محورهاي اصلي اين كنگره است.
مركز تحقيقات علوم اعصاب شيراز از سال ۱۳۸۷ آغاز به كار كرد و از چهار سال پيش، دومين مركز نقشه برداري مغز كشور در اين مركز راه اندازي شده است.
6113 /1876
تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۳
شيراز - ايرنا - عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شيراز و رئيس مركز تحقيقات علوم مغز و اعصاب اعلام كرد: افق هاي جديدي براي درمان بيماري هاي ناشي از صدمه به مغز در شيراز گشوده شده است.