به گزارش ايرنا، ميرداد ميردادي روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: بيشترين نقاط حادثه خيز در جاده هاي هرمزگان مربوط به حوزه استحفاظي شهرستان بندرعباس و حاجي آباد با بيش از 10 نقطه است كه برخي از آن ها آشكارسازي و رفع شده است.
وي بيان داشت: نصب چراغ چشمك زن، اصلاح قوس، تابلو محدوديت سرعت، تعريض و شانه سازي، نصب علائم، برج نوري و ايمن سازي براي جلوگيري از كاهش تصادف و ايمن سازي جاده هاي حادثه خيز در هرمزگان انجام شد.
معاون راهداري اداره كل راهداري و حمل و نقل جاده اي هرمزگان اظهارداشت: نقاط حادثه خيز بر اساس شاخص هايي همچون تعداد تصادف هاي منجر به فوت و آسيب ديدگي شناسايي شدند كه پس از اولويت بندي، ايمن و استانداردسازي مي شوند.
ميردادي يادآورشد: همچنين 45 نقطه پرتصادف در جاده هاي اصلي، فرعي و روستايي هرمزگان براي اصلاح از سوي شوراي هماهنگي ترافيك پيشنهاد شد كه 21 نقطه تاكنون شناسايي شده و جهت اولويت بندي به كميسيون ايمني راه هاي كشور ارايه شد.
وي گفت: شناسايي و اصلاح نقاط حادثه خيز و پرتصادف مي تواند در كاهش تصادفات جاده اي و بهبود سطح ايمني شبكه جاده اي استان هرمزگان تاثير داشته باشد.
بر اساس آمار اداره كل راهداري و حمل و نقل جاده اي هرمزگان، در حال حاضر 78 دستگاه دوربين كنترل سرعت و 12 هزار تابلو و علايم اطلاعاتي و ايمني در جاده هاي استان نصب شده است.
استان هرمزگان داراي 13 هزار كيلومتر راه اصلي، فرعي، آزادراه و بزرگراه است كه براي ساخت، نگهداري و توسعه راه ها سه ارگان شامل سازمان راه و شهرسازي، اداره كل راهداري و حمل و نقل جاده اي و شركت ساخت زيربنا و توسعه راه ها در جاده هاي استان فعاليت مي كنند.
7195/2094
تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۳
بندرعباس- ايرنا - معاون راهداري اداره كل راهداري و حمل و نقل جاده اي هرمزگان گفت: در مجموع 22 نقطه حادثه خيز در جاده هاي اين استان شناسايي شده كه از ابتداي سالجاري تاكنون، 13 نقطه اصلاح و ايمن سازي شد.