به گزارش ايرنا آنان طي نشستي با حضور معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي مشهد، قائم مقام معاونت درمان، مدير امور بيمارستان ها و جمعي از مديران اين دانشگاه به بيان مشكلات خود پرداختند.
نماينده ماماها در اين نشست گفت: بر اساس دستورالعمل ابلاغي از سوي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، در راستاي ترويج زايمان طبيعي، به ماماها اجازه داده شده است كه تمام مراحل زايمان از زمان پذيرش تا ترخيص را انجام دهند.
الهام پارسا افزود: در صورتي كه مادر باردار زايمان پرخطر داشته باشد بايد به پزشك متخصص زنان و زايمان ارجاع داده شود.
وي اظهار داشت: از ابتداي امسال پزشكان متخصص زنان و زايمان اعلام كرده اند كه همه مادران باردار شرايط پر خطر را دارند مگر خلاف آن ثابت شود و در اين زمينه مادر باردار بايد زير نظر پزشك متخصص بوده و اجازه زايمان نيز به دستور آنها باشد.
اين كارشناس مامايي تاكيد كرد: اين در حالي است كه تمام دفاتر مشاور مامايي و ماماهاي همراه مجوز فعاليت از معاونت درمان دانشگاه دارند و مي توانند در مراكز درماني اقدام به انجام زايمان فيزيولوژيك مادر باردار نمايند.
وي به نمايندگي از جمعيت ماماهاي فعال اين حوزه از معاونت درمان دانشگاه علوم پزشكي مشهد خواست نسبت به رفع مشكلات اين حوزه اقدام نموده و دستورالعمل هاي وزارت بهداشت را به صورت صريح براي جامعه متخصصان زنان و زايمان تشريح كند.
مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مشهد نيز در اين باره گفت: تمام تلاش ما بر اين است كه مطالبات قانوني جامعه مامايي به شكل كامل پيگيري شود.
دكتر حسين خوبان افزود: در نشست امروز تصميم بر آن شد تا نمايندگاني از جامعه مامايي براي پيگيري مطالبات تعيين شوند تا مشكل مزبور در جلسه اي با حضور رئيس دانشگاه علوم پزشكي مشهد، نماينده سازمان نظام پزشكي و نماينده متخصصان زنان و زايمان، بحث و بررسي شود.
حدود پنج هزار ماما در بيمارستانها و مراكز درماني دولتي و خصوصي، مطب هاي خصوصي و حوزه بهداشتي مناطق زير پوشش دانشگاه علوم پزشكي مشهد در استان خراسان رضوي فعاليت دارند.
3027 / 6053
تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۸
مشهد- ايرنا- جمعي از ماماهاي شاغل در بيمارستان ها و مراكز درماني مشهد روز سه شنبه با حضور در سازمان مركزي دانشگاه علوم پزشكي مشهد خواستار پيگيري مطالبات خود شدند.