گناباد- ايرنا- رئيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي و درماني گناباد، كمي گرايي را از مشكلات مهم در توسعه پژوهشهاي كاربردي دانشگاهها و مراكز آموزش عالي دانست.

به گزارش ايرنا دكتر جواد باذلي روز سه شنبه در ادامه كنگره پژوهشهاي دانشجويي دانشگاههاي علوم پزشكي استانهاي خراسان رضوي، خراسان شمالي و خراسان جنوبي در گناباد افزود: اين امر موجب شده است پژوهشها به سوي كاربردي گرايي و توليد ثروت سوق نيابد لذا به جاي نگاه كمي بايد به سوي كيفي گرايي متناسب با نيازهاي واقعي جهت دهي شوند.
وي اظهار داشت: پژوهش يكي از محورهاي اصلي توسعه يافتگي، امنيت، آسايش و رفاه، توليد دانش و توليد ثروت در جامعه است و اگر از دوران دانشجويي آغاز شده و دانشجويان با اين مهم مانوس شوند، تأثير بسيار در تربيت پژوهشگران متعهد و توانمند دارد و برگزاري چنين كنگره هايي بستر اين مهم را هموار مي كند.
وي با اشاره به سهم اندك مقاله ‌هاي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي كشور در مقالات برتر دنيا گفت: دانشگاهيان بايد براي كاهش اين مشكل با ارتقاي مقالات علمي و پژوهشهاي كاربري جايگاه خود را در اين بخش افزايش دهند.
دكتر باذلي مشاركت فعال دانشجويان در برگزاري كنگره پژوهشهاي دانشجويي دانشگاههاي علوم پزشكي استانهاي خراسان را از نقاط قوت آن برشمرد و ابراز اميدواري كرد اين كنگره به اهداف خود در تغيير نگرش هاي لازم در حوزه پژوهش و افزايش مشاركت دانشگاهيان در انجام پژوهش هاي كاربردي دست يابد.
نخستين كنگره پژوهشهاي دانشجويي دانشگاههاي علوم پزشكي استانهاي خراسان رضوي، خراسان شمالي و خراسان جنوبي در محورهاي بهداشت، پزشكي، توانبخشي، علوم پايه پزشكي، دندانپزشكي، پرستاري، مامايي، سلولهاي بنيادي، داروشناسي، طب سنتي و تغذيه با حضور سرپرستان و دبيران كميته‌ هاي تحقيقات دانشجويي دانشگاههاي علوم پزشكي اين استانها روزهاي اول و دوم آبان به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي گناباد در حال برگزاري است.
از مجموع 220 مقاله ارسالي از دانشگاههاي علوم پزشكي استانهاي ياد شده به دبيرخانه اين كنگره 20 مقاله به صورت سخنراني و 110 مقاله در قالب پوستر ارائه مي شود.
شهرستان 88 هزار نفري گناباد در 278 كيلومتري جنوب مشهد واقع است.
2095/ 6053