تهران– ايرنا– مطالعات محققان دانشگاه دلاور در آمريكا نشان مي دهد پنج دقيقه پياده روي سريع و روزانه افراد مبتلا به آرتروز زانو،‌ نياز به جراحي تعويض زانو در اين افراد را تا 16 درصد كاهش مي دهد.

به گزارش روز چهارشنبه گروه اخبار علمي ايرنا از پايگاه خبري مديكال ساينس، اكثر افراد مبتلا به آرتروز زانو بر اين باورند كه پياده روي باعث تشديد جراحت هاي زانو و آسيب به زانو مي شود؛ در حاليزكه مطالعات جديد انجام شده روي هزار و 800 سالمند مبتلا به آرتروز زانو نشان مي دهد چند دقيقه پياده روي سريع با كفش استاندارد و روي سطح صاف، بسيار مفيد است و نياز به جراحي تعويض زانو را كاهش مي دهد.
منظور از پياده روي معمولي رو به سريع، حدود 100 گام در دقيقه است كه باعث افزايش ضربان قلب مي شود. پنج دقيقه پياده روي سريع بايد با پياده روي معمولي تركيب شود و نيازي نيست تمام مدت زمان تمرين به پياده روي سريع اختصاص يابد.
نكاتي كه بايد حين پياده روي رعايت شود، استفاده از كفش استاندارد و ارگونوميك است و در صورت احساس درد در زانو بايد با پزشك مشورت شود.
آرتريت ( التهاب مفاصل ) به التهاب دردناك در ناحيه مفاصل گفته مي شود و يكي از بزرگترين معضلاتي است كه افراد به مرور زمان و با گذشت سن با آن مواجه مي شوند. شايع ترين دردهاي ناشي از آرتروز در نواحي زانو، لگن، ستون فقرات و دست ديده مي شود.
استئوآرتريت (آرتروز)، آرتريت روماتوييد، آرتريت عفوني، ورم مفاصل پسورياتيك و نقرس، پنج گروه عمده آرتريت محسوب مي شوند. آرتروز شايع ترين نوع آرتريت است. اين التهاب دردناك سبب تورم و اختلال حركت مفاصل مي شود و معمولا در ناحيه دست، زانو، لگن و ستون مهره ها بيشتر است. سه عامل اضافه وزن، سن و آسيب ديدگي مفاصل، مهمترين دلايل بروز آرتروز هستند.
علمي (6)**9259*2017