علي مكرمي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين طرح ها شامل احداث و بهره برداري از درمانگاه تخصصي، پايگاه سلامت شهري و 6 باب خانه بهداشت روستايي است كه براي اجرا و تكميل آنها بيش از 27 ميليارد ريال هزينه شده است.
وي بيان كرد: مركز جامع سلامت شهري تكاب نيز با 18 ميليارد ريال هزينه از ديگر طرح هايي است كه هم اكنون از 85 درصد پيشرفت فيزيكي برخوردار بوده و به زودي به بهره برداري مي رسد.
وي با بيان اينكه تمام مراكز بهداشتي و درماني تكاب به سامانه هاي الكترونيكي مجهز شده و خدمات الكترونيكي سلامت در آنها ارائه مي شود، ادامه داد: از سال 1392 تاكنون بيش از 87 ميليارد ريال در بخش هاي مختلف درماني تكاب هزينه شده است.
وي اضافه كرد: اين ميزان هزينه در بخش هاي كاهش هزينه پرداختي از سوي بيماران، برنامه ترويج زايمان طبيعي، هتلينگ و خدمات رفاهي و آزمايشگاهي و اعزام و ماندگاري پزشكان در مناطق محروم بوده كه در قالب طرح تحول نظام سلامت در تكاب هزينه شده است.
فرماندار تكاب همچنين با تشريح خدمات دولت تدبير و اميد در ساير بخش هاي اين شهرستان گفت: در اين دولت بيش از 50 كيلومتر از محورهاي روستايي تكاب آسفالت و در بيش از 40 روستا طرح هادي و مسيرگشايي اجرا شده است.
مكرمي گفت: تكاب در سال هاي 1395 و 1396 در زمينه آسفالت ريزي جاده هاي روستايي مقام نخست استان آذربايجان غربي را كسب كرد.
وي با بيان اينكه توسعه و محروميت زدايي از روستاها از مهمترين دستاوردهاي دولت تدبير و اميد در تكاب است، افزود: هم اينك نيز ساماندهي و آسفالت ريزي معابر عمومي و خيابان هاي داخل روستاهايي كه در آنها طرح هادي اجرا و عمليات گازرساني به پايان رسيده با مشاركت بنياد مسكن و بخشداري هاي تابعه در حال اجراست.
وي بيان كرد: همچنين با اجراي طرح هاي آبرساني در دولت تدبير و اميد در تكاب بيش از 2 هزار خانوار روستايي از آب آشاميدني سالم بهره مند شدند.
فرماندار تكاب با اشاره به اجراي طرح اشتغال فراگير در اين شهرستان گفت: با اجراي اين طرح بيش از 30 ميليارد ريال تسهيلات اشتغال زايي پرداخت و براي 100 نفر زمينه اشتغال پايدار فراهم شده است.
مكرمي احداث و راه اندازي فاز نخست كارخانه استحصال و توليد طلاي زرشوران را از گام هاي مهم دولت تدبير و اميد براي اشتغال زايي در تكاب برشمرد و گفت: اين طرح بزرگ صنعتي و معدني با حجم سرمايه گذاري 2 هزار ميليارد ريال در آبان ماه سال 1393 به بهره برداري رسيد و هم اينك 700 نفر در اين مجموعه مشغول به كار هستند.
وي ابراز اميدواري كرد تا با تكميل احداث و راه اندازي فاز دوم كارخانه طلاي زرشوران ميزان اشتغال در اين مجموعه 2 برابر شود.
فرماندار تكاب افزود: اجراي طرح فاضلاب روستاي چوپلو، بيمارستان 64 تختخوابي تكاب و طرح ساخت و توسعه جاده شاهين دژ - تكاب از مهمترين طرح هاي عمراني نيمه تمام تكاب است كه اميدواريم با تخصيص اعتبارات لازم اين طرح ها نيز به بهره برداري رسيده و شاخص هاي توسعه اين شهرستان ارتقا يابد.
مكرمي گفت: وضعيت نامناسب محورهاي بين شهري، شاه بيت مشكلات و مهمترين مطالبه مردم تكاب است و تلاش مي كنيم در سه محور تكاب- بيجار، تكاب- شاهين دژ و تكاب- دندي طرح هاي بهسازي و آسفالت جاده اجرا و تكميل شود.
وي با بيان اينكه تكاب نخستين شهر تدوين كننده سند توسعه در استان است، اضافه كرد: با توجه به محروميت اين شهرستان در توسعه زيرساخت ها، سند توسعه اين شهرستان تدوين و پس از رونمايي در سفر استاندار آذربايجان غربي به تكاب به وزارت كشور ارسال شد.
تكاب با 81 هزار نفر جمعيت در جنوبي ترين نقطه آذربايجان غربي واقع شده و از شهرهاي محروم و توسعه نيافته اين استان است.
7514/6185/2093
تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۸
تكاب- ايرنا- فرماندار تكاب گفت: چهار طرح بزرگ عمراني در بخش بهداشت و درمان اين شهرستان با 45 ميليارد ريال اعتبار در دولت تدبير و اميد اجرا و موجب ارتقاي سطح ارائه خدمات سلامت به شهروندان شده است.