به گزارش ايرنا، محمدجواد فدائي روز پنجشنبه در شوراي گفت و گوي استاني دولت و بخش خصوصي استان كرمان افزود: برنامه كشت براي تنظيم توليد، بازار و اقتصادي كردن توليد نيز يكي از نيازهاي بخش كشاورزي جنوب استان كرمان به شمار مي رود.
وي با تاكيد بر اينكه دچار تورم برنامه و سند شده ايم، اظهارداشت: تعدد اسناد و گاهي اوقات متناقض بودن آنها مشكلاتي را در مسير پيشرفت ايجاد مي كند و در اين راه، برنامه ششم توسعه كشور را داريم كه براي اجراي آن به برنامه اجرايي براي تحقق بهره وري كشاورزي جنوب استان كرمان نياز داريم.
سرپرست استانداري كرمان گفت: براي توليد بذرهاي هيبريدي آماده همكاري هستيم و اين كار بايد در تعامل بين دانشگاه، اتاق بازرگاني و بخش دولتي انجام شود.
رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي استان كرمان نيز گفت: شوراي گفت و گوي دولت و بخش خصوصي به ظرفيت قانوني بسيار قوي براي پرداختن به مسائل اساسي و بنيادين اين استان تبديل شده است.
سيد مهدي طبيب زاده ادامه داد: همكاري و همراهي مديران و دانشگاهيان موجب افزايش ظرفيت كارشناسي شوراي گفت و گوي دولت و بخش خصوصي شده و با اين روند موجود، به يقين راه براي پرداختن به مسائل اساسي هموار شده است.
وي به رقابتي نبودن اقتصاد كشور اشاره كرد و گفت: در آخرين گزارش مجمع جهاني اقتصاد، رقابت پذيري اقتصاد كشور نسبت به سال گذشته يك رتبه كاهش داشته است و براي جبران اين موضوع، مركز توسعه رقابت پذيري دراتاق كرمان تشكيل شده است.
رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي استان كرمان اظهارداشت: كشاورزي به واسطه سهم عمده خود در اقتصاد استان كرمان، در صورتي كه فعال شود نقش زيادي در توليد ناخالص داخلي استان خواهد داشت.
طبيب زاده با اشاره به اينكه رسالت اتاق بازرگاني، بازاريابي و تجارت است،عنوان كرد: كشاورزي از بخش هاي پيشران توسعه كشور است اما در حال حاضر، كشاورز ما بهره ور نيست و محصولات اين بخش نيز قابل رقابت نيست و اين خلاء ها بايد برطرف شود.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كرمان نيز گفت: در برنامه ششم توسعه كشور شاخص هاي كشاورزي مشخص شده است و براي تحقق مباحث مطرح شده در اين بخش، برنامه مديريت كشت بر پايه بازار را دنبال مي كرديم.
جعفر رودري افزود: الگوي سطح زيركشت سه سال قبل ارائه شده است اما با عدم مشاركت عمومي كشاورزان روبرو بوده و ابزاري براي پياده كردن آن نداريم و مشكلات زيادي در اين حوزه در استان داريم و نمي توان كاشت در يك منطقه را بدون توجه به كاشت در نقاط ديگر كشور دنبال كرد.
وي بيان كرد: برنامه ها بايد در تداوم يكديگر و كامل كننده هم باشند و برنامه اجرايي بهره وري در بخش كشاورزي بايد دنبال شود.
7440/ 5054
تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۲
كرمان- ايرنا- سرپرست استانداري كرمان گفت: لازم است كه برنامه ريزي عملياتي و اجرايي براي تنظيم كشت تا توليد و بازار انجام شود تا كار در حوزه كشاورزي اقتصادي باشد.