علي اكبر اسحاقي عصر روز پنجشنبه در نشست انجمن كتابخانه هاي عمومي شهرستان بابيان اينكه فرهنگ مطالعه كتاب بايد در كودكي در خانواده ها رواج پيدا كند، افزود: والدين بايد فرهنگ مطالعه كتاب را از زمان كودكي به فرزندان شان آموزش دهند .
وي مطالعه كتاب و كتابخواني را موجب نشاط جامعه دانست و تاكيد كرد: مطالعه كتاب باعث رشد و تعالي فرهنگي و فكري انسان مي شود و نهادهاي فرهنگي بيشتر بايد به اين مهم توجه داشته باشند.
اسحاقي به نقش آموزش و پرورش و حتي خانواده ها در ترويج فرهنگ كتاب و كتابخواني اشاره كرد و يادآور شد: جامعه اي پويا و موفق است كه فرهنگ كتابخواني در آن رواج داشته باشد و توسعه فرهنگ مطالعه و كتابخواني دروازه اي براي رشد و توسعه است.
همچنين رئيس اداره كتابخانه هاي عمومي ابركوه با ارائه گزارشي از فعاليت ها و برنامه هاي كتابخانه هاي عمومي گفت: ادارات و نهادها در برنامه هاي هفته كتاب و كتابخواني همكاري كنند.
قاسم برزگر با قدرداني از فرمانداري، بخشداري ها، ادارات فرهنگي و همراهي شهرداران ابركوه و مهردشت در برگزاري جشنواره ملي كتابخواني رضوي ، خواستار توجه بيشتر مسئولان به اجراي برنامه هاي هفته كتاب شد.
وي بابيان اينكه ايجاد شوق به مطالعه در كودك و نوجوان ، مهم ترين رسالت كتابخانه هاست يادآور شد : خدمات كتابخانه هاي عمومي به كودكان و نوجوانان، بسيار گسترده است .
وي بيان كرد: در مقايسه با سال گذشته، استقبال عمومي از كتابخانه هاي شهرستان با توجه به خدمات فرهنگي و آموزشي بيشتر شده است.
رييس اداره كتابخانه هاي عمومي ابركوه گفت: هم اكنون 10 درصد جمعيت اين شهرستان در كتابخانه ها عضويت دارند و اين عدد در افق 1404 هجري شمسي به 35 درصد خواهد رسيد.
وي اضافه كرد: در 6 ماهه نخست امسال 18 هزار نفر به كتابخانه ها مراجعه كردند و از خدمات آن مانند سالن مطالعه، عضويت و اينترنت بهره مند شدند.
شهرستان ابركوه داراي هفت باب كتابخانه با 75 هزار و 200 نسخه كتاب است.
مركز شهرستان 53 هزارنفري ابركوه در 140 كيلومتري جنوب غربي شهر يزد قرار دارد.
7540/ 2047/
تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۹
يزد - ايرنا - معاون سياسي و امنيتي فرمانداري ابركوه گفت: بايد فرزندان خود را در دوره كودكي به اهميت مطالعه كتاب و كتابخواني آشنا كرد تا اين مقوله در ضمير پاكشان نهادينه شود.