ناصر اميري روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: طرح تحول نظام سلامت و برنامه هاي دولت تدبير اميد در اين حوزه در حالي اجرا شد كه وضعيت سلامت و اقتصاد كشور به حدي نامطلوب بود كه مردم براي پرداخت هزينه هاي درماني خود، دچار مشكلات جدي بودند ولي طرح تحول نظام سلامت باعث ايجاد بارقه اميد در دل مردم شد.
وي با اشاره به آثار مثبت اين طرح در سطح جامعه بيان كرد: كاهش پرداختي از جيب مردم، بهبود فضاي فيزيكي و هتلينگ بيمارستاني، حضور متخصصان رشته هاي مختلف پزشكي در شهرهاي محروم و دورافتاده به طوري كه پيش از اين متخصصان، تمايلي به حضور در شهرهاي كوچك نداشتند از جمله بركت هاي اجراي اين طرح است.
اميري همچنين دسترسي آسان مردم به خدمات بهداشتي و درماني، تحت پوشش قرار دادن تمامي افراد جامعه زير بيمه سلامت همگاني، ترويج زايمان طبيعي و ارايه خدمات رايگان به مادران باردار و تحت پوشش قرار دادن بيشتر بيماري هاي صعب العلاج را از ديگر آثار طرح تحول نظام سلامت عنوان كرد.
وي گفت: هم اكنون در حوزه درمان در اين شهرستان، فاز دوم بيمارستان حضرت فاطمه (س) به مساحت 10 هزار مترمربع و با هزينه 140 ميليارد ريال اجرا مي شود كه در مرحله تجهيز است و با بهره برداري از آن 100 تخت بيمارستاني، 6 اتاق عمل و 12 اتاق زايمان به مجموع تخت هاي بيمارستاني اين شهرستان افزوده مي شود.
اميري بيان كرد: كلينيك تخصصي بيمارستان حضرت فاطمه (س) نيز در يكهزار و 180 مترمربع زمين با هزينه 40 ميليارد ريال ساخته شده است كه در كنار آن كلينيك تشخيص تخصصي بيماران سرطاني نيز در 560 مترمربع زمين با صرف 20 ميليارد ريال اعتبار با پيشرفت بالاي 90 درصد در حال اجراست.
وي گفت: توسعه ساختمان بي خطرسازي پسماندهاي بيمارستاني و هتلينگ بيمارستان هاي عباسي و حضرت فاطمه (س)، بهبود فضاي فيزيكي بخش هاي بستري هر 2 بيمارستان، بازسازي و نوسازي كامل اتاق هاي عمل بيمارستان عباسي نيز طي 6 سال فعاليت دولت فعلي اجرا شده است.
فرماندار مياندوآب يادآور شد: بازسازي ساختمان تأسيسات و ساختمان هواساز بيمارستان عباسي و فاطمه زهرا(س)، ساختمان مدارك پزشكي و رخت شورخانه بيمارستان عباسي و نوسازي و بروزسازي موتورخانه مركزي بيمارستان عباسي و انبار تداركات دارويي اين بيمارستان از جمله ديگر اقدامات عمراني در حوزه سلامت اين شهرستان است.
اميري همچنين از احداث كلينيك غربالگري بيماران سرطاني خبر داد و گفت: اين كلينيك نيز از ديگر آثار طرح تحول سلامت در مياندوآب است كه با توجه به اينكه بيشتر مبتلايان به اين بيماري به علت نبود اين كلينيك به شهرهاي ديگر مراجعه مي كنند با افتتاح آن، مشكل اين دسته از بيماران نيز برطرف مي شود.
فرماندار مياندوآب با بيان اينكه در همين مدت دستگاه ام. آر. آي 1.5 تسلا و سي تي اسكن در بيمارستان حضرت فاطمه (س) با همكاري بخش خصوصي راه اندازي شده، گفت: طي پنج سال گذشته 20 خانه بهداشت روستايي احداث و به بهره برداري رسيده است و هفت خانه بهداشت ديگر نيز به زودي مورد بهره برداري قرار مي گيرد.
وي همچنين ساخت مراكز خدمات جامع سلامت روستاهاي داش تپه و فسندوز، شماره يك و پنج شهري، روستاي سرچنار، شماره 2 كوي قره ورن، باروق و شبانه روزي شدن آن و شهر چهاربرج و نوسازي مركز شماره چهار شهري را از اقدامات عمراني دولت در حوزه بهداشت اين شهرستان عنوان كرد كه با بيش از 75 ميليارد ريال احداث شده است.
فرماندار مياندوآب ادامه داد: مركز مشاوره اي بيماري هاي رفتاري در يكهزار و 150 مترمربع با هزينه 800 ميليون ريال نيز توسط يكي از بانوان خير اين شهر راه اندازي شده است.
وي اضافه كرد: در همين مدت 17 واحد دندانپزشكي مراكز بهداشت و درماني نيز بازسازي و نوسازي شده است.
اميري گفت: اهداي زمين و ساخت ساختمان فوريت پزشكي در محور مياندوآب - تپه رش با اعتبار چهار ميليارد و 500 ميليون ريال، افزايش تعداد تخت هاي دياليز از 13 تخت به 23 تخت و كلنگ زني بيمارستان 250 تخت خوابي جايگزين بيمارستان عباسي در سفر وزير بهداشت و درمان با اختصاص رديف بودجه اي جداگانه به عنوان مهم ترين طرح هاي حوزه بهداشت و درمان در اين شهرستان است.
وي همچنين با اشاره به افزايش تعداد پايگاه هاي فوريت هاي پزشكي از سه به پنج پايگاه و احداث پايگاه جاده اي در محور تپه رش - مياندوآب، گفت: 2 پايگاه ديگر جاده اي محور مياندوآب - تبريز و محور باروق- نختالو نيز در برنامه گسترش شبكه بهداشت و درمان اين شهرستان قرار دارد كه با اتمام اين 2 پايگاه تعداد پايگاه هاي فوريت پزشكي اين شهرستان به هشت پايگاه مي رسد.
اميري با بيان اينكه با افزايش تعداد پايگاه هاي فوريت هاي پزشكي به اين تعداد مدت زمان رسيدن بر بالين بيماران از 9 دقيقه به هفت دقيقه كاهش خواهد يافت، افزود: پايگاه هاي فوريت پزشكي شهرهاي باروق و چهاربرج هر كدام به يك دستگاه آمبولانس پيشرفته تجهيز شده ا و علاوه بر اين پنج دستگاه آمبولانس مدرن و پيشرفته نيز به ناوگان فوريت هاي پزشكي اين شهرستان افزوده شده است.
فرماندار مياندوآب همچنين ايجاد حامله سرا در بيمارستان حضرت فاطمه (س) و مركز بهداشت و ايجاد سه پايگاه بهداشتي در سه منطقه حاشينه نشين شهر را از ديگر اقدامات دولت در حوزه سلامت اين شهرستان برشمرد.
اميري بيان كرد: مجمع شوراي خيران سلامت مياندوآب نيز در اين مدت راه اندازي شده است كه با تلاش اين مجمع بخش آي.سي.يو بيمارستان عباسي با هزينه چهار ميليارد و 500 ميليون ريال به بهره برداري رسيد.
به گزارش ايرنا، هم اكنون در شهرستان مياندوآب 2 بيمارستان به نام هاي شهيد عباسي و فاطمه زهرا (س) فعال بوده كه به ترتيب داراي 120 و 150 تختخواب است و به بيماران اين شهرستان و ديگر شهرهاي جنوبي آذربايجان غربي خدمات درماني عرضه مي كند.
شهرستان مياندوآب با بيش از 277 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي قرار دارد و سومين شهر پرجمعيت استان به شمار مي رود.
9871/6185/3072
تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۴
مهاباد- ايرنا- فرماندار مياندوآب با اشاره به اقدامات دولت تدبير و اميد در اين شهرستان، گفت: با بررسي هاي انجام شده 88 درصد مردم اين شهرستان از عملكرد دولت در حوزه سلامت رضايت دارند.