به گزارش ايرنا، شهيد موسوي فرزند سيد موسي در ششم خردادماه سال 1314 در شهرستان ميامي در خانواده اي مذهبي و متدين به دنيا آمد.
اين شهيد بزرگوار در 13 سالگي براي ادامه تحصيل علوم حوزوي عازم مشهد مقدس شد و در سال 1350 در رشته ادبيات عرب از دانشگاه تهران موفق به كسب مدرك كارشناسي ارشد شد.
وي در زمره طلاب با توان و مستعد بود و هر روز پس از خروج از محضر استاد، دروسي را كه فراگرفته بود به عربي مي نوشت و به واسطه همين جديت و توانايي كه داشت از سوي آيت الله ميلاني براي تقرير بيانات و دروس وي انتخاب شد.
اين شهيد بزرگوار در سال 1336 با انتشارات كتب اسلامي به همكاري پرداخت و در ابتداي فعاليت خود به تصحيح جلد اول تا چهاردهم و حاشيه نويسي و تصحيح و تخريج جلدهاي 35 تا 42 كتاب بحارالانوار پرداخت.
وي در كنار اين وظيفه خطير، تصحيح كتاب هاي ديگر از جمله ارشاد شيخ مفيد، تفسير مقتنينات الدور، ادب النفس، شواهد و مجمع البيان را به عهده گرفت.
تدريس در دبيرستان علوي تهران، نماينده حضرت امام (ره) در آموزش و پرورش، مشاور عالي وزير آموزش و پرورش و معاون پژوهشي وزارت آموزش و پرورش در كابينه شهيد رجايي از عنوان هاي شغلي شهيد موسوي بود.
اين روحاني جليل القدر در هفتم تير ماه 1360 در فاجعه انفجار دفتر مركزي حزب جمهوري اسلامي به همراه ديگر ياران با وفاي امام (ره) به فيض شهادت نائل گشت.
مزار مطهر اين شهيد بزرگوار در بهشت زهرا و در قطعه شهداي هفتم تير زيارتگاه دلسوختگان و عارفان است.
7342/7408
تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۷
سمنان - ايرنا - شهيد حجت الاسلام سيد كاظم موسوي در وصيت نامه خود با تاكيد بر نقش زنان در پيشرفت و توسعه كشور گفته است: زنان با تامل در زندگي حضرت زهرا (س) و الگوپذيري، مقام خود را به عنوان يك بانوي مسلمان حفظ و راه سعادت را طي كنند.