به گزارش ايرنا، حسين سعدالدين چهارشنبه در نشست خبري به مناسبت هفته تعزيرات حكومتي، با بيان اينكه 20 پرونده نيز از پارسال در اين اداره موجود بوده، تصريح كرد: افزايش ميزان رسيدگي به پرونده ها در نتيجه افزايش تلاش كاركنان اين مجموعه رخ داده است.
وي با بيان اينكه در مدت مشابه پارسال 842 فقره پرونده وارد تعزيرات حكومتي شاهرود شده بود، اضافه كرد: از اين تعداد به 786 مورد رسيدگي شده بود.
سعدالدين ادامه داد: از مجموع پرونده هايي كه امسال وارد تعزيرات حكومتي شاهرود شده، 818 فقره مربوط به كالا و خدمات، 95 فقره در حوزه قاچاق كالا و ارز و 133 مورد نيز در بخش بهداشت، دارو و درمان بود.
وي افزايش تعداد پرونده هاي قاچاق به نسبت پارسال را نتيجه فعاليت بيشتر پاسگاه شهيد نوري در راستاي فرمايش مقام معظم رهبري در خصوص مبارزه با قاچاق دانست و گفت: عملكرد رسيدگي به پرونده هاي قاچاق در شاهرود 101 درصد است.
رئيس تعزيرات حكومتي شاهرود ميزان محكوميت صادر شده در سال جاري را 19 ميليارد و 543 ميليون و 964 هزار ريال اعلام كرد و افزود: در مدت مشابه پارسال اين رقم حدود 12 ميليارد ريال بود.
سعد الدين مدت زمان مطلوب رسيدگي به پرونده هاي كالا و خدمات و حوزه بهداشت را 15 روز و پرونده هاي قاچاق را 30 روز اعلام كرد و يادآور شد: از ابتداي سال ميانگين زمان رسيدگي به پرونده هاي شاهرود و ميامي در بخش كالا و خدمات به هفت روز و حوزه بهداشت به 6 روز كاهش يافته و رسيدگي به پرونده هاي قاچاق نيز به طور ميانگين 55 روز زمان مي برد.
وي ادامه داد:اين در حالي است كه در مدت مشابه سال گذشته، ميانگين زمان رسيدگي به پرونده هاي اين سه بخش به ترتيب 20، 21 و 85 روز بود.
سعدالدين همچنين ابراز داشت: بيشترين تخلفات از ابتداي امسال مربوط به درج نكردن قيمت، ارائه نكردن فاكتور، گران فروشي ، تقلب و كم فروشي است.
وي درخصوص اجراي احكام نيز ميزان پرونده هاي وارد شده به اين بخش را 834 فقره اعلام كرد و گفت:از اين تعداد 803 پرونده مختومه شد.
رئيس تعزيرات حكومتي شاهرود اضافه كرد: امسال ميزان وصولي جريمه ها تاكنون 2 ميليارد و 18 ميليون و 923 هزار ريال بوده است.
سعدالدين به مقايسه مدت اجراي احكام در سال جاري و مدت مشابه سال پيش نيز اشاره كرد و افزود: پارسال ميانگين زمان اجراي حكم در حوزه كالاو خدمات 24روز، بهداشت31 روز و قاچاق 100 روز بود كه امسال با كاهشي چشمگير در هر سه حوزه به ترتيب به 6، پنج و 54 روز رسيده است.
وي با بيان اينكه حكم 2 پرونده احتكاردر شهرستان قطعي شده و علاوه بر عرضه و فروش كالا، در مجموع بايد 12 ميليارد ريال نيز به عنوان جريمه از سوي متخلفان پرداخت شود، افزود:به 2 پرونده بزرگ قاچاق نيز رسيدگي شده كه براي يكي راي صادر شده و ديگري در مرحله صدور راي است.
به گزارش ايرنا، براي نخستين بار امسال از پنج تا 11 آبان با شعار 'تعزيرات، مردم، مبارزه با تخلفات اقتصادي' به عنوان هفته تعزيرات حكومتي نام گذاري شده است.
گفتني است رسيدگي به تخلفات در شهرستان ميامي نيز در شاهرود انجام مي شود.
همچنين رئيس اداره تعزيرات حكومتي شاهرود 2 روز در هفته را براي رسيدگي به امور اداره تعزيرات حكومتي دامغان در اين شهرستان حضور دارد.
7359/6167
تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۲
شاهرود- ايرنا- رئيس اداره تعزيرات حكومتي شهرستان شاهرود گفت: امسال يكهزار و 46 پرونده در اين اداره تشكيل شده و به يكهزار و 45 مورد نيز رسيدگي شده است.