جعفر عليزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در سال زراعي گذشته در مجموع 110 هكتار از مزارع آبي اين شهرستان به كشت پياز اختصاص يافته بود كه كشاورزان مهابادي توانستند به طور ميانگين 45 تُن محصول از هر هكتار برداشت كنند.
وي با اشاره به مشكلات مختلف پيازكاران اين شهرستان افزود: مشكل اصلي پيازكاران نوسان قيمت و نبود انبارهاي مناسب براي ذخيره و نگهداري اين محصول در شهرستان است.
عليزاده يادآور شد: با توجه به مصرف بالاي اين محصول در بين شهروندان و امكان صادرات اين محصول به شمال عراق، تمايل كشاورزان براي كشت اين محصول بيشتر شده است.
به گزارش ايرنا پياز در فصل بهار و تنها به صورت آبي كشت مي شود و در طول تابستان نيازمند چندين نوبت آبدهي است و در اواخر شهريور ماه برداشت مي شود.
در مهاباد 2 رقم پياز يكي براي استفاده از برگ سبز آن و ديگري براي استفاده از ريشه كشت مي شود كه رقم اول در طول تابستان و در چندين نوبت برداشت مي شود.
عمليات كاشت، داشت و برداشت اين محصول در مهاباد به صورت سنتي انجام شده و همين امر باعث بالا رفتن قيمت تمام شده محصول مي شود.
مهاباد داراي بيش از 80 هزار هكتار اراضي مستعد كشاورزي و باغي است؛ 62 هزار هكتار از مزارع اين شهرستان در سال زراعي گذشته به كشت محصولات مختلف اختصاص يافت كه 52 هزار هكتار آن به صورت ديم و مابقي به صورت آبي كشت شده بود.
3020/6185/3072
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۱
مهاباد- ايرنا- رييس اداره توليدات گياهي جهاد كشاورزي مهاباد گفت: كشاورزان اين شهرستان امسال بيش از پنج تُن پياز از مزارع خود برداشت كردند.