به گزارش ایرنا، چهار دفتر منطقه ای سازمان ملل در بانكوك پایتخت تایلند روز جمعه با انتشار گزارش مشتركی اعلام كردند: صدها میلیون كودك و بزرگسال در شهرهای درحال توسعه با سوء تغذیه روبه رو خواهند شد و این درحالی است كه چشم انداز سازمان ملل در سال 2030 ، حذف گرسنگی از جهان است.
بر اساس این گزارش، منطقه آسیا- پاسفیك بالاترین نرخ شهرنشینی در جهان را به خود اختصاص داده و بیش از نیمی از 821 میلیون نفر افرادی كه در جهان درگیر سوء تغذیه و گرسنگی هستند در این منطقه زندگی می كنند.
مدیران منطقه ای سازمان غذا و كشاورزی (فائو)، صندوق كودكان سازمان ملل متحد (یونیسف)، برنامه جهانی غذا (WFP) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) در این گزارش مشترك تأكید كردند: برنامه های كاهش فقر و ناتوانی در مناطق شهری كشورهای مختلف آسیا، رشد درخوری نداشته و این برنامه ها با سرعت مهاجرت روستائیان به مناطق شهری همخوانی ندارد.
طبق گزارش بانكوك پست، روند مهاجرت از مناطق روستایی به مناطق شهری در آسیا- پاسفیك به ویژه در میان خانواده های فقیرتر سرعت بیشتری دارد و همین امر یك چالش بزرگ برای بسیاری از كشورها در مقابله با افراد درگیر سوء تغذیه در مناطق شهری خواهد بود.
سازمان ملل پیش تر گزارش داد؛ نرخ گرسنگی جهانی در سال 2017 به دلیل گسترش درگیری ها در جهان و تغییرات شدید آب و هوایی در سومین سال متوالی افزایش یافته است.
علاوه بر این، طبق این گزارش انتظار می رود چین و هند، پرجمعیت ترین كشورهای جهان، بیش از یك چهارم رشد پیش بینی شده در جمعیت شهری جهان تا سال 2050 را به خود اختصاص دهند و 690 میلیون نفر به شهرهایشان اضافه شود.
سازمان ملل هشدار داد؛ اگر منطقه آسیا- پاسفیك مدل و رهبری برای كاهش سوء تغذیه در مناطق شهری نداشته باشد، این سازمان به برنامه اعلام شده خود در سال 2030 برای از بین بردن گرسنگی نخواهد رسید.
علاوه بر این، چاقی، یكی دیگر از بیماری هایی است كه برخی كشورهای منطقه ازجمله مالزی و تایلند به دلیل سوء مصرف در مواد غذایی، قند، شكر و نمك و استفاده از مواد غذایی فرآوری شده مانند فست فودها دچار آن هستند.
بر اساس این گزارش، از هر هشت بزرگسال یك نفر در منطقه پاسفیك به چاقی مبتلاست كه این امر، سلامت نیروی كار را در این مناطق به خطر انداخته است.
آساق**شبس**1599**1859
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۸
كوالالامپور- ایرنا- دفتر منطقه ای سازمان ملل متحد در بانكوك باانتشار گزارشی اعلام كرد: گرسنگی و سوء تغذیه میلیون ها نفر را درآسیا بویژه آسیا- پاسفیك به دلیل سرعت گرفتن روند شهرنشینی و مهاجرت فزاینده روستائیان به شهرها، تهدید می كند و هم اینك 486 میلیون نفر در این قاره، گرسنه اند.