امير خجسته در گفت وگو با خبرنگار سياسي ايرنا درباره مبارزه با فساد به عنوان يكي از برنامه هاي كليدي حاكميت، اظهار داشت: فساد در سرتا سر دنيا وجود دارد و برخوردهاي جدي هم در اين زمينه توسط كشورهاي مختلف با آن صورت مي گيرد.
وي با يادآوري اين كه فساد در ايران همانند ساير كشورها وجود دارد، تاكيد كرد: فساد يا بايد حداقل باشد و يا اصلا وجود نداشته باشد.
رييس فراكسيون مبارزه با مفاسد اقتصادي مجلس خاطرنشان كرد: در جمهوري اسلامي دستگاه هاي نظارتي، قوه قضاييه، مجلس و همچنين ستادي با عنوان مبارزه با فساد اقتصادي وجود دارد كه بر اين امر نظارت عالي دارند.
خجسته با بيان اين كه تمام دستگاه هاي نظارتي از جانب هر سه قوه بايد عزم خود را جزم كرده و نسبت با مبارزه با فساد ورود كنند، تاكيد كرد: اين اقدام نيازمند ايجاد و استمرار جديت است؛ در اين صورت ريشه هاي فساد قطع خواهد شد.
وي فساد را به اژدهاي هفت سر تشبيه كرد و گفت: بايد از ايجاد فساد به صورت شبكه اي جلوگيري كرد؛ در اين صورت امنيت اقتصادي و سرمايه گذاري ايجاد شده و فراگير مي شود.
نماينده مردم همدان در مجلس نسبت به آلوده شدن دستگاه هاي نظارتي هم هشدار داد و ادامه داد: قوه قضاييه نسبت به مفسدان اقتصادي با قاطعيت حكم را صادر كرده و جاري كند تا مشمول مرور زمان نشود.
خجسته به تشكيل دادگاه هاي ويژه در برخورد با مفاسد اقتصادي توسط قوه قضاييه اشاره كرد و يادآور شد: اين قوه به جد نسبت به اين موضوع ورود كرده و در حال حاضر حكم اعدام سه متهم را صادر كرده است.
وي مبارزه با فساد را مطالبه همه مردم دانست و تاكيد كرد: ايجاد شفافيت در امور مي تواند از بروز فساد و رانت جلوگيري كرده و دست مفسدين را رو كند.
رييس فراكسيون مبارزه با مفاسد اقتصادي مجلس خاطرنشان كرد: ما در حدود 12 هزار قانون در طول يكصد سال گذشته تهيه كرده ايم در حالي كه كشور فرانسه با سه هزار قانون در حال نظارت بر اين قوانين است.
نماينده مردم همدان بر امر نظارت توسط مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد و گفت: ما 30 دستگاه نظارتي در كشور داريم كه اين دستگاه ها در امر مبارزه با مفاسد اقتصادي، چشم نظام محسوب مي شوند.
خجسته به وجود برخي آقازاده ها در موضوع فساد هم اشاره كرد و گفت: اين افراد با فشارهاي سياسي در حال غارت بيت المال هستند.
سيام**9314**1535
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۴
تهران - ايرنا - رييس فراكسيون مبارزه با مفاسد اقتصادي مجلس گفت: مبارزه با فساد نيازمند استمرار و جديت است؛ در اين صورت ريشه هاي فساد قطع خواهد شد.