سيدمصطفي فاطمي عصر يكشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: كميته گردشگري كودك اداره كل ميراث فرهنگي يزد با هدف آشنايي كودكان با سبكهاي مختلف زندگي و به منظور ديدار آنان با گردشگران داخلي و خارجي كه خودرو و محل زندگي آنان مشترك بود برنامه ويژه اي اجرا كرد.
وي ادامه داد: در اين برنامه، افزون بر 10 كودك يزدي با سبك زندگي ساده گردشگران آشنا شدند و به اين مساله پي بردند كساني كه بيشتر وقت خود را به سفر و كسب تجربه هاي تازه اختصاص مي دهند، لزوما نبايد وضعيت مالي خوبي داشته باشند.
فاطمي اضافه كرد: اين كودكان دريافتند كه با كمترين امكانات كه شايد در حد يك كوله پشتي باشد، مي توان حس و حال خوب سفر كردن و لذت بردن را درك كرد.
يزد در كنار فارس و اصفهان بهعنوان مثلث طلايي گردشگري ايران، مقصد اول گردشگران خارجي و اروپايي است، بهگونهاي كه استقبال از اين شهر تا پنج برابر افزايش يافت و همين امر گردشگري را محور توسعه استان قرارداد.
سكونتگاههاي استان يزد 2 هزار و 270 هكتار بافت تاريخي دارد و شهر يزد بهعنوان نخستين شهر خشت خام و دومين شهر تاريخي جهان داراي بافت تاريخي به مساحت عرصه 743 هكتار و مساحت حريم پنج هزار هكتار است كه 200 هكتار عرصه آن در 18 تير 1396 در چهل و يكمين نشست كميته ميراث جهاني سازمان آموزشي، علمي و فرهنگي ملل متحد (يونسكو) در كراكوف لهستان در فهرست ميراث جهاني به ثبت رسيد.
با توجه به غناي يزد ازلحاظ بناهاي تاريخي، فرهنگي تاكنون پنج اثر اين استان در فهرست ميراث جهاني ثبت شد، كه پيش از ثبت جهاني بافت تاريخي يزد، باغهاي دولتآباد يزد و پهلوان پور مهريز و قناتهاي زارچ و حسنآباد ثبت جهاني شد.
يزد گنجينهاي از هنر، فرهنگ و تمدني ايراني را در خود دارد كه از آن جمله ميتوان به بناهاي مذهبي، بقعه، مساجد، حسينيهها، زيارتگاههاي زرتشتيان، خانههاي تاريخي، آبانبارها، باغهاي تاريخي، بادگيرها و بازارچهها اشاره كرد.
6197/ 7532
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۹
يزد - ايرنا - مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان يزد گفت: شماري از كودكان استان در ديدار با گردشگران داخلي و خارجي و اجراي برنامه مشترك با آنان، با سبكهاي مختلف زندگي كردن و سفر آشنا شدند.