دكتر سيد محمد هاشمي شهري روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: مرگ و مير مادران عامل تهديد حيات انسانها و شاخص وضعيت كلي سلامت زنان در جامعه است.
وي افزود: حفظ و ارتقاء سلامت مادران يكي از اساسي ترين و مهمترين برنامه هاي نظام سلامت است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني زاهدان گفت: شاخص مرگ مادران باردار در سيستان و بلوچستان با ارتقاي كيفيت سطح آموزش آكادميك و بالا بردن مهارت ماماها به منظور شناسايي مادران باردار پرخطر و ارجاع به موقع آنان به سطوح بالاتر روند كاهشي داشته است.
وي ادامه داد: اين موفقيت ثمره تلاشهاي شبانه روزي و تقويت زنجيره بهم پيوسته اي از اركان و اجزاء نظام سلامت از همكاران پرتلاش بهورز مستقر در خانههاي بهداشت روستايي گرفته تا پزشكان متخصص و فوق تخصص مستقر در بيمارستانهاي استان است.
هاشمي شهري گفت: همكاران ما در واحدهاي مختلف بهداشتي و درماني هر مورد مرگ مادر را به عنوان يك فاجعه سلامتي تلقي كرده و از تمام توان خود به منظور پيشگيري از وقوع آن استفاده مي كنند.
به گزارش ايرنا سيستان و بلوچستان به عنوان پهناورترين استان كشور به سبب گستردگي جغرافيايي و قرار گرفتن در همسايگي 2 كشور افغانستان و پاكستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسيم شده كه شهرستان هاي شمالي شامل زابل، هيرمند، زهك، هامون و نيمروز زير پوشش دانشگاه علوم پزشكي زابل، شهرستان هاي زاهدان، ميرجاوه، خاش، سراوان و سيب و سوران زير نظر دانشگاه علوم پزشكي زاهدان و شهرستان هاي ايرانشهر، سرباز، نيكشهر، مهرستان، چابهار، كنارك، دلگان، فنوج و قصرقند زير پوشش دانشكده علوم پزشكي ايرانشهر قرار دارد.
7316**3213
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۴
زاهدان - ايرنا - رئيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني زاهدان گفت: هزار و 275 مادر باردار داري عوارض شديد بارداري و زايمان از ابتداي امسال تاكنون در سيستان و بلوچستان شناسايي و از مرگ نجات يافتند.