به گزارش ايرنا، حجت الاسلام حميد حسن زاده عصر روز سه شنبه در جلسه ستاد اقامه نماز مياندوآب با تاكيد بر اهتمام همگاني براي ترويج فرهنگ اقامه نماز و جاري شدن دستورات ديني در جامعه، افزود: دين مجموعه اي از اعتقادات و احكام است كه بايد نكته هاي كليدي آن را شناخت و جامعه را به سمت آن ترغيب كرد كه نماز يكي از اين اركان اصلي است.
حسن زاده گفت: همه براي برپايي و اقامه نماز تكليف داريم و بايد بدون توجه به نگرش هاي سياسي در اداي فريضه هاي الهي به ويژه نماز احساس مسووليت كنيم زيرا مسلمان هستيم و بايد به دستورات ديني مان عمل كنيم.
امام جمعه مياندوآب با تقدير از مسولان دستگاه هاي اجرايي اين شهرستان به جهت برپايي نماز جماعت در بيشتر اداره ها، افزود: يكي از اقدام هاي مثبت دولت تدبير و اميد در اين زمينه، دستورالعمل ابلاغي وزارت كشور مبني بر وظايف استانداري ها و فرمانداري ها در اقامه نماز است كه جاي تقدير و تشكر دارد.
وي با بيان اينكه هم اكنون در 179 مدرسه اين شهرستان نماز جماعت برپا مي شود، بيان كرد: آموزش و پرورش مياندوآب در ترويج فرهنگ نماز با جديت حركت مي كند و در اين باره پيشگام است.
حجت الاسلام حسن زاده افزود: در گذشته تنها در 6 مسجد شهري نماز جماعت برپا مي شد ولي هم اكنون در 48 مسجد نماز جماعت برپا مي شود.
وي با بيان اينكه بر اساس روايت هاي اسلامي بايد بهترين مكان براي برپايي نماز اختصاص يابد، تصريح كرد: برخي اداره ها بهترين و برخي متاسفانه بدترين جا را براي نمازخانه در نظر گرفته اند.
امام جمعه مياندوآب با اشاره به اينكه اين شهرستان از ظرفيت هاي خوبي براي توسعه و پيشرفت برخوردار است، بيان كرد: بايد با استفاده همه جانبه از اين پتانسيل ها براي توسعه اين شهرستان گام برداشت.
وي با قدرداني از حضور باشكوه مردم در راهپيمايي 13 آبان، بيان كرد: مردم در 13 آبان، اتحاد و همدلي خود را در دفاع از آرمان هاي انقلاب و استكبار ستيزي كه يكي از خطوط قرمز نظام است، به نمايش گذاشتند.
حجت الاسلام حسن زاده افزود: مردم مياندوآب امتحان خود را در دفاع از كيان نظام و انقلاب اسلامي به انحاي مختلف و با حضور پرشور خود در صحنه پس داده اند و اكنون وظيفه مسوولان است تا بايد به اين شهرستان توجه داشته باشند.
در ادامه اين جلسه فرماندار مياندوآب نيز با بيان اينكه برپايي نماز جماعت در اداره ها بايد اولويت مسوولان باشد، افزود: مسوولان دستگاه هاي اجرايي بايد با حضور در اين آيين معنوي موجب ترغيب كاركنان براي شركت در نماز جماعت شوند.
ناصر اميري اضافه كرد: براي ترويج فرهنگ نماز بايد سرمايه گذاري شود و اگر مديران و مسوولان دستگاه هاي اجرايي و مردم نسبت به نماز بي تفاوت باشند، به طور قطع نسبت به جامعه و نظام هم بي تفاوت خواهند بود.
وي به ثبات مديريت در اين شهرستان اشاره كرد و گفت: مسوولان بايد حق الناس را رعايت كرده و به جاي پرداختن به حواشي به كارها و وظايف محول شده به خود رسيدگي كنند.
به گزارش ايرنا، در پايان اين نشست از مديران برخي نهادهاي مياندوآب از جمله آموزش و پرورش، شبكه بهداشت و درمان، ورزش و جوانان، شهرداري، كميته امداد امام خميني (ره)، كارخانه قند و تبليغات اسلامي به منطور كسب رتبه برتر در ترويج فرهنگ نماز و صيانت از حقوق شهروندي با اهدا لوح سپاس تجليل شد.
شهرستان مياندوآب با بيش از 277 هزار نفر در جنوب آذربايجان غربي واقع است.
9871/6185/3072
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۳
مهاباد- ايرنا- امام جمعه مياندوآب از نماز به عنوان ستون دين و معراج مومن ياد كرد و گفت: توسعه و ترويج فرهنگ نماز و برپايي آن بايد اولويت اصلي مسوولان دستگاه هاي اجرايي باشد.