به گزارش ايرنا، بهسازي بلوار ارم همدان در راستاي آرامسازي اين بلوار و جلوگيري از افزايش سرعت خودروها در حال انجام است و با اجراي اين طرح محور فرهنگي خوبي در همدان ايجاد مي شود.
بلوار ارم همدان به واسطه نزديكي به دامنه الوند و قرار گرفتن در منطقه اي خوش آب و هوا، مقصد اتراق و گردشگري شهروندان در پايان هفته و روزهاي تعطيل است و از همين رو مسئولان شهري به دنبال بهبود بار ترافيكي و ظرفيت گردشگري اين منطقه بودند كه سال گذشته عمليات اجرايي بهسازي و پياده راه سازي بخشي از اين مسير آغاز شد.
شهردار همدان در اين ارتباط روز شنبه در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا افزود: در طرح پيادهراه بلوار ارم هيچ دخل و تصرفي در معبر سواره نخواهيم داشت.
عباس صوفي با بيان اينكه در اجراي طرح پياده راه بلوار ارم به طرح تفصيلي شهر همدان نيز دخل و تصرفي نمي كنيم، افزود: در اين طرح استفاده از پاركينگ در اولويت نخست قرار دارد و به موضوع ترافيكي اثر منفي نمي گذارد.
وي با بيان اينكه بايد به نقطهاي برسيم كه همدان به عنوان پايلوت انسانمحوري در كشور مطرح باشد، اظهار داشت: گردشگري تنها راهحل توسعه اشتغال در شهر همدان است و با توسعه انسانمحوري در شهر همدان شاهد توسعه اشتغال و گردشگري نيز خواهيم بود.
*** طرح بلوار ارم همدان شتاب گيرد
رئيس كميسيون فني عمراني شوراي اسلامي شهر همدان نيز گفت: رويكرد اجراي طرح بهسازي بلوار ارم، آرامسازي بلوار تفريحي و گردشگري است كه اجراي آن بايد شتاب گيرد.
علي رحيميفر در بازديد از طرح آرامسازي بلوار تفريحي و گردشگري ارم به عنوان مهمترين طرح شهري، افزود: اجراي سنگ فرش اين بلوار با هدف توسعه گردشگري و آرامسازي اين منطقه تفريحي در نظر گرفته شده كه در راستاي طرح هاي انسانمحور است.
وي با اشاره به اينكه اين طرح بزرگ شهري در معرض ديد عمومي است، عنوان كرد: برخي جزئيات آن نيازمند بازنگري است، همچنين اجراي جدارههاي آن هم بايد اولويت قرار گيرد.
رحيميفر با تاكيد بر اينكه براي هر موقعيت بايد رويكرد مناسبي را تعريف كرد، يادآور شد: انتظار ميرود شرايط قرارداد پيمانكاران اصلاح شود.
وي با اشاره به نصب روشنايي پروژه بلوار ارم و كمكهاي مالي شهرداري براي خريداري تجهيزات آن، گفت: قرارداد مسير دوچرخه سواري هم بايد در اولويت قرار گيرد و تا هفته آينده تعيين تكليف شود.
رئيس كميسيون فني عمراني شوراي شهر همدان معتقد است: با توجه به اينكه شهرداري همدان از منابع مالي مناسبي برخوردار نيست، بايد طرحهاي شهري با اولويت اجرايي شود.
*** ضرورت همراه كردن مردم با مديريت شهري
رئيس شوراي اسلامي اسلامي شهر همدان نيز با تاكيد بر اينكه اين طرح رويكرد اجتماعي را دنبال ميكند، گفت: نقشه ارائه شده طرح آرامسازي بلوار ارم، طرح جامعي است كه تغيير رويكرد به سمت انسانمحور شدن در معبر را شاهد هستيم.
كامران گردان افزود: طرح آرامسازي بلوار تفريحي و گردشگري ارم به بخش خصوصي واگذار شده و بخشي از فاز دوم طرح نيز از جمله ساخت سينما و بالن بايد آغاز شود، زيرا مباحث جانبي آن از جمله مزايده و انتخاب سرمايهگذاران، زمانبر خواهد بود.
رئيس كميسيون برنامه، بودجه و مالي شوراي اسلامي شهر همدان نيز راهكار برونرفت از شرايط اقتصادي حاكم بر جامعه به ويژه شهرداري را پاي كار آوردن سرمايهگذاران خرد و كلان در اجراي طرح هاي شهري دانست.
اكبر كاوسياميد افزود: شهرداري به تنهايي نميتواند در طرح بزرگ بلوار ارم سرمايه گذاري و فازهاي بعدي را اجرا كند.
وي با تاكيد بر تعيين تكليف طرح 48 هكتاري شهر همدان اظهار داشت: وقتي طرحي به مشكل برخورده و زمان بر مي شود، رويه كار بايد تغيير كند و طرح جامع تري تعريف شود.
گفتني است بلوار ارم همدان 2 هزار و 30 متر طول دارد كه اجراي طرح ساماندهي آن در سه مرحله شامل بهينه سازي پياده راه كنوني اين بلوار، استفاده مناسب از كاربري مجاور مسير پياده راه و بهينه سازي راه سواره در مطالعه اين طرح مدنظر قرار گرفته است.
عمليات اجرايي ۲۰۰ طرح شهرداري همدان با اعتباري افزون بر چهار هزار ميليارد ريال خرداد ماه امسال در همدان آغاز شد كه شروع عمليات بهسازي بلوار ارم و جوان، شروع عمليات اجرايي پارك ۱۰۰ هكتاري ولايت، عمليات اجرايي و تكميل تقاطع غدير، برداشت و لكهگيري و روكش آسفالت معابر، شروع عمليات اجرايي ۲۵ پارك در نقاط مختلف شهر، تملك و ساماندهي وروديهاي همدان، ساخت سرويسهاي بهداشتي در سطح شهر و شروع عمليات اجرايي پيادهروها از جمله اين طرح ها است.
7523/2090
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۵
همدان-ايرنا- بهسازي بلوار ارم همدان، طرحي در راستاي توسعه گردشگري است و عليرغم تصوراتي كه در اذهان عمومي شهروندان شكل گرفته، دخل و تصرفي در معبر سواره ندارد.