به گزارش ایرنا سید ابوالحسن نایینی روز یكشنبه در نشست راهكارهای تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه افزود: امروزه دیگر پیشرفت و توسعه بدون پژوهش جایگاهی ندارد و باید تجربه با علم و دانش توام با یكدیگر به پیش روند.
وی اضافه كرد: این یكی از ماموریت های مهم دانشگاه است كه با فعالیت های علمی و تحقیقاتی خود به نیازهای صنایع پاسخ دهد و اگر مساله ای در واحدهای تولیدی وجود دارد از ظرفیت های خود برای حل آن استفاده كند.
نایینی ادامه داد: شاید هنوز اعتماد صنعت به دانشگاه آنچنان كه باید باشد كاملا شكل نگرفته است چرا كه شاهد استفاده مناسبی از ظرفیت این مراكز علمی برای حل مشكلات صنایع نیستیم.
رییس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) گفت: این دانشگاه در تخصص های مختلف آمادگی بررسی و ارایه راهكار به دست اندركاران بخش صنعت را دارد.
نایینی خاطرنشان كرد: قوانین وزارت علوم در ایجاد فرصت مطالعاتی اساتید در بخش صنایع نیز از اهمیت ویژه ای در تقویت ارتباط بین دانشگاه صنعت برخوردار است.
رییس دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) افزود: موضوع ارتباط دانشگاه با صنعت تنها جزیی از فرایند بهره گیری از ظرفیت های دانشگاه ها را در بر می گیرد و فراتر از این، دانشگاه می تواند با تمام بخش های استان ارتباط برقرار كند.
وی ادامه داد: در كنار مسایل و مشكلات حوزه صنعت آمار رو به رشد آسیب های اجتماعی از جمله طلاق و اعتیاد مسایلی هستند كه می توان با استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه ها و مقالات و تحقیقات دانشگاهی برای حل آن چاره اندیشی و تدبیر كرد.
وی با تاكید بر ضرورت برگزاری نشست های مستمر ارتباط صنعت با دانشگاه، گفت: باید در این نشست ها بحث ها به سمت كاربردی شدن و كمك به حل مسایل استان پیش برده شود و وظایف هر كدام از بخش ها مشخص شود تا در مدت زمانی معین به نتایج موثری دست یافت.
معاون پژوهشی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) نیز در این نشست گفت: این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاهی كه اساسنامه آن در مجلس شورای اسلامی تصویب شده و رییس هیات امنای آن رییس جمهوری است با هشت دانشكده و پژوهشكده و یك مركز آموزش زبان فارسی از ظرفیت های بالایی در كمك به حوزه صنعت برخوردار است.
مهدی زندیه افزود: دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) با حدود 9 هزار دانشجو و 310 عضو هیات علمی و 260 استاد مدعو با قرار گرفتن در استانی با داشتن یك شهر و 15 شهرك صنعتی، توانمندی های لازم را در برقراری ارتباط با صنعت دارد.
وی اضافه كرد: به منظور تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه می توان از مسئولان شركت ها و متخصصان این حوزه در سمینارهای دانشگاهی بهره مند شد تا دستاوردهای خود را برای دانشجویان تبیین كنند و یا از سوی دیگر دانشجویان و اساتید دانشگاه نیز دوره های كارآموزی و فرصت مطالعاتی خود را در صنایع و واحدهای تولیدی بگذرانند.
7388*3013
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۰
قزوین - ایرنا - رییس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) با تاكید بر اینكه توان علمی دانشگاه ها در حل مسایل حوزه های مختلف از جمله صنعت، گفت: دست اندركاران این بخش باید برای حل مشكلات خود از ظرفیت عظیم دانشگاه استفاده كنند.