تهران - غلامعلي حداد عادل رئيس بنياد سعدي از زبان به عنوان ابزار كارآمد توسعه كشورها نام برد و گفت: همكاري هاي اقتصادي بين المللي ايجاب مي كند كه ملت ايران زبان ساير كشورها را بياموزد و در جهت آموزش زبان فارسي به افراد خارجي اهتمام ورزد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ايرنا، حداد عادل امروز دوشنبه در همايش ملي دوسالانه آموزش زبان فارسي به غير فارسي زبانان (آزفا) در دانشگاه بهشتي درباره لزوم گسترش زبان فارسي در ساير كشورها اظهار كرد: توسعه زبان به صورت هاي مختلف مانند رشد واژگان و ساختار و گسترش زبان در پهناي جغرافيايي محقق مي شود.
رئيس بنياد سعدي به حضور دانشجويان خارجي در دانشگاه هاي كشور اشاره كرد و گفت: دانشجوياني خارجي كه در ايران تحصيل مي كنند بهتر است كه پيش از سفر به ايران ، زبان فارسي را ياد بگيرند چرا كه تعداد دانشجويان خارجي ساكن ايران بي شمار است.
حداد عادل به هدف بنياد سعدي در گسترش زبان فارسي در فراسوي مرزهاي ايران اشاره كرد و يادآور شد: در اين بنياد سعي شده با استفاده از افراد متخصص موضوع گسترش زبان فارسي در فراسوي مرز ها به صورت تخصص دنبال شود.
وي ادامه داد: آثار بسياري در خصوص آموزش زبان فارسي در بنياد سعدي تأليف شده و همچنين گام هاي مثبتي در جهت توليد انواع نرم افزار خصوص آموزش زبان برداشته شده است.
رئيس بنياد سعدي همچنين با اشاره به اينكه هر نوع آموزش نيازمند استاندارسازي است، خاطر نشان كرد: آموزش زبان فارسي در خارج از كشور بايد از يك انضباط آموزشي تبعيت كند، از اين رو تلاش شده تا مسئولان و مدرسان اهميت اجراي استاندارسازي را به درستي درك كنند.
حداد عادل افزود: تربيت مدرس زبان فارسي و اعطاي گواهينامه براي آموزش به آنها از ديگر اقدامات بنياد سعدي در جهت فراهم كردن زيرساخت هاي توسعه زبان فارسي در ساير كشورهاست.
وي ادامه داد: همايش هاي آزفا به درستي اهميت آموزش و آزمون هاي زبان فارسي را براي ايرانيان و خارجيان مشخص مي كند.
حدادعادل ابراز اميدواري كرد تا بنياد سعدي و دانشگاه بهشتي همكاري هاي گسترده اي در چارچوب توافقات انجام شده براي گسترش زبان فارسي داشته باشند.
**9491**1601**