منصور كشاورزيان روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: در تابستان سال جاري به 27 روستاي اين استان به صورت مستمر با تانكر آبرساني مي شد كه در فصل زمستان اين آبرساني به صورت موردي است.
وي خاطر نشان كرد: طرح آبرساني به روستاهاي جام، آبخوري و دوزهير با اعتبار 77 ميليارد ريال تا يك ماه آينده در مرحله آبرساني آزمايشي قرار مي گيرد.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب روستايي سمنان اضافه كرد: هم چنين عمليات آبرساني به روستاي ابر شهرستان شاهرود با اعتبار 30 ميليارد ريال تا پايان سال جاري به پايان مي رسد.
كشاورزيان ادامه داد: طرح هاي در دست اجراي آبرساني به چهار روستاي استان سمنان در زمان حاضر بيش از 90 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
وي تصريح كرد: كمبود آب و خشكسالي در استان سمنان محسوس است و بايد با اتخاذ تدابير راهبردي و فرهنگ صرفه جويي شرايط موجود را مديريت كرد.
كشاورزيان ادامه داد: اتخاذ رويكرد مسالمت آميز از سوي شهروندان و مدارا با كم آبي بايد در اولويت شهروندان استان قرار گيرد و در كنار توجه به رويكرد صرفه جويي به افزايش توليد آب در اين منطقه از كشور اقدام كرد.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب شهري سمنان گفت: انتقال آب بين حوزه اي به سمنان و تصفيه پساب ها از رويكردهاي مهم و اصولي رفع مشكل كم آبي در استان سمنان است.
از مجموع 400 روستاي سمنان بيش از 300 روستا بالاي 20 خانوار جمعيت دارد كه با استفاده از 133 حلقه چاه، 91 دهنه چشمه و 15 رشته قنات تامين آب مي شود.
متوسط سرانه مصرف آب در كشور حدود 200 ليتر در شبانه روز و در استان سمنان 160 ليتر است، در استان سمنان حدود يك ميليارد و 250 ميليون مترمكعب آب در سال توليد مي شود.
براساس آمار سرشماري نفوس و مسكن 1395، بيش از 142 هزار نفر در مناطق روستايي استان سمنان زندگي مي كنند.
7339/7408
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۸
سمنان - ايرنا - مديرعامل شركت آب و فاضلاب روستايي سمنان گفت: سه روستاي جام، آبخوري و دوزهير مركز استان تا سه ماه آينده از مدار آبرساني با تانكر خارج مي شود.