تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۰

شهركرد- ایرنا- نخستین آئین نكوداشت مادران نمونه چهارمحال و بختیاری روز چهارشنبه به همت بنیاد بین المللی مادر در اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و كشاورزی این استان با شكوه خاص برگزار شد.

سپیدی روز را در تو می بینم. پاكی حقیقت را بر اندام تو تماشا می كنم. روح مهربان جاری؛ مادر تو را سپاس می گویم در شب زنده داری های بی وقفه ات، آن هنگام كه از وجودت گذشتی، آن هنگام كه در هرگام كودكی ام دست در دستانم گذاشتی و قدم به قدم یاری ام كردی، آن هنگام كه در نخستین ایستادنم فریاد شادی برآوردی.
تو را دوست دارم به اندازه همه مهربانی هایت.
بهشت را باید زیر پای تو جست. قصور از ماست كه به زیر پای تو سر خضوع و احترام خم نمی كنیم وگرنه بهشت در كنار ماست.
امروز همه جمع شده بودند تا در آوردگاهی باشكوه از شان و مقام مادر بگویند.
حال و هوای این همایش با سایر همایش ها و آئین های نكوداشت متفاوت و البته احساسی و توام با فضای نشات گرفته از عظمت و شان والای مادر بود.
گرچه تمام مادران ایران زمین شایسته تقدیر و تجلیل هستند اما در این همایش از 14 مادر نمونه استان تجلیل شد.
بنیانگذار بنیاد فرهنگی بین المللی مادر در این آئین با گرامیداشت مقام مادر اظهار داشت: به جایگاه و اهمیت نقش مادر هم در آموزه های دینی و هم در فرهنگ ملی ما بخوبی پرداخته شده و ضروری است تا در راستای حفظ و تقویت شان مادران بیش از پیش اقدام شود.
غلامرضا محمدی افزود: امروز بواسطه سقوط اخلاق در بخشی از جامعه، مقام مادر آنگونه كه شایسته است تكریم نمی شود كه این موضوع می تواند برای آینده هر جامعه ای خطرناك باشد.
وی با بیان اینكه كانون هر جامعه، خانواده و قلب هر خانواده مادر است، تصریح كرد: اگر این قلب بدرستی كار نكند كل جامعه فرو می پاشد.
بنیانگذار بنیاد بین المللی مادر در ادامه 3 عامل پدر، مادر و همسر را از عوامل اساسی موفقیت هر فردی عنوان كرد و گفت: اگر بخواهیم جامعه متعالی و خوشبخت داشته باشیم باید خانواده متعالی بسازیم.
محمدی، ایمان به خدا، امید به آینده، تلاش، احترام به دیگران و شركت در امور خیریه را پنج اصل موفقیت بشر دانست و خاطرنشان كرد: بی شك در این میان جوانان با بهره گیری از تجربه و راهنمایی والدین خود می توانند بسیار موفق عمل كنند.
وی افزود: امروز (23 آبان) در تقویم بنیاد بین المللی مادر با عنوان روز چهارمحال و بختیاری ثبت شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در این آئین با گرامیداشت مقام مادر از ایثارگری ها مادر خود سخن گفت و افزود: جبران زحمات مادر كاری مشكل است اما هركس می خواهد به عالی ترین مقامات انسانی دست پیدا كند باید مادر خود را مورد احترام و محبت قرار دهد.
اقبال عباسی تصریح كرد: مادر نمونه والای صبوری، مقاومت، استواری، گذشت و عشق است كه جز با عشق و محبت نمی توان از این مقام والا قدردانی كرد.
وی تصریح كرد: انتظار می رود نقش و جایگاه مادر در جامعه بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و تكریم مادر به یك فرهنگ عمیق و همیشگی تبدیل شود.
مشاور استاندار و سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری نیز در این آئین اظهار داشت: مادر در همه فرهنگ ها و همه جوامع بشری از منزلت و ارزش والایی برخوردار است و در ایران نیز دارای جایگاه خاصی است.
پریسا ابراهیم پور ادامه داد: در كشورمان مادران ایثارگر، شاغل، خانه دار در هر قشر و جایگاهی كه هستند باید تكریم شوند و منزلت واقعی آنها در جامعه بخوبی تبیین شود.
وی، تربیت فرزندان را ارزشمندترین نقش مادرانه عنوان كرد و گفت: با تربیت نسلی موفق و سالم می توان جامعه ای پیشرفته و متعالی ایجاد كرد.
در پایان این نكوداشت، ضمن رونمایی از یادبود بنیاد مادر در استان، از مادران شایسته و نمونه استان آمنه احمدی، نبات بیگم اسدی، كفایت پردل، عطرگل حمزه شلمزاری، هاجر حیدری، معصومه حیدری، فاطمه خالدی، زیبا صابری، مهرانگیز قاسمی، معصومه كریمیان، سكینه كریمی دستنایی، كبری مالكی، كبری هاشمی و زیبا همت زاده تجلیل شد.
همچنین در این آیین اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری بعنوان عضو افتخاری بنیاد بین المللی مادر معرفی شد.
بنیاد بین المللی مادر یك بنیاد فرهنگی بین المللی است كه بصورت صددرصد غیردولتی است و وابسته به هیچ ارگان، نهاد، حزب و یا گروهی نیست.
آشناسازی بیش از پیش جامعه به ویژه نسل جوان با نقش مادر، تبیین و تاثیر نقش مادران در ساختن جامعه ایده آل، ایجاد مراكز مشاوره برای مادران، آموزش مسئولیت های خطیر مادری به خانم های جوان و انتخاب مادران نمونه و تجلیل و قدرشناسی از آنها از جمله اهداف این بنیاد به شمار می رود.
7363/6021