شهركرد - ايرنا- معاون عمران و توسعه امور شهري و روستايي وزير كشور، به شهرداران و دهياران توصيه كرد ، در اجراي برنامه هاي عمران شهري و روستايي به دنبال خلاقيت و نوآوري باشند.

به گزارش ايرنا، مهدي جمالي نژاد چهارشنبه شب در نشست با شهرداران و دهياران چهارمحال و بختياري در سالن شهيد جعفرزاده سازمان برنامه و بودجه استان افزود: برنامه هاي خلاقانه با كمترين هزينه و اعتبارات مالي قابل اجراست و با وضع موجود اعتبارات، شهرداري ها اجراي برنامه هاي خلاقانه ضروري است.
وي با ذكر مثال از زمان حضور خود به عنوان شهردار يزد در بهره گيري از پساب ها براي آبياري فضاي سبز و توسعه روشنايي شهري آن، تصريح كرد: شهرداري ها براي اجراي طرح هاي عمراني از ظرفيت دستگاههاي اجرايي در استان ها استفاده كنند، چرا كه اعتبارات شهرداري ها جوابگوي طرحهاي نيمه تمام عمراني نيست.
جمالي نژاد بيان كرد: شهرداري ها در حوزه درآمدي خود نيز بايد طرحهاي خلاقانه داشته باشند تا بتوانند كمبود اعتبارات را جبران كنند.
وي ، اعتماد سازي را يكي ضرورت هاي حوزه شهرداري ها دانست و گفت: شهرداري ها به عنوان خاكريز نخست مطالبات مردمي كه بيشترين خدمت رساني را مي كنند، بايد ديوار اعتماد را بالاتر ببرند و اگر اين اعتماد سازي نشود، با تمام بودجه همه نمي توان كاري كرد.
جمالي نژاد اظهار داشت: اگر اين اعتمادسازي انجام شود، سرمايه گذاران به سمت حضور در طرحهاي عمراني شهري حضور گسترده تري نسبت به گذشته خواهند داشت.
معاون عمران و توسعه امور شهري و روستايي وزير كشور در خصوص تخصيص قير رايگان به شهرداري ها و دهياري ها كه به عنوان مطالبات شهرداران و دهياران استان در اين نشست مطرح شد افزود: تنها 13درصد از سهميه قير رايگان به شهرداري ها اختصاص مي يابد و بيش از 40 درصد از اين سهميه به بخش مسكن و شهرسازي اختصاص دارد.
وي ، از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي خواست سهميه قير رايگان شهرداري ها را به بيش از 20 درصد افزايش دهند تا سهميه قير شهرداري ها در عمران شهري بيشتر شود.
جمالي نژاد يادآور شد: مجلس شوراي اسلامي 32هزار ميليارد ريال براي حوزه شهرداري ها اختصاص يافته است و اميد است اين ميزان اعتبار در بودجه سال 98 به شهرداري ها و وزارت كشور تخصيص داده شود.
وي با اشاره به تاكيد رئيس جمهوري براي نوسازي ناوگان حمل و نقل گفت: خودروسازان در اين بخش بيشتر توليدات خود را به اتوبوس هاي برون شهري اختصاص مي دهند و انتظار است در اين بخش توليد اتوبوس هاي دورن شهري نيز در دستوركار توليدات شركت هاي خودروسازان قرار گيرد.
جمالي نژاد ،در خصوص مطالبات شهرداران نسبت به تعيين تكليف نيروهاي شركتي و تبديل وضعيت كاركنان شهرداري ها نيز گفت: اين مساله از سوي وزارت كشور در دست بررسي است و اين مشكل نيز رفع خواهد شد.
معاون وزير كشور با اشاره به ظرفيت هاي گردشگري اين استان و طبيعت بكر آن گفت: چهارمحال و بختياري قطعاتي از بهشت را در خود دارد و شهرداران و دهياران براي حفظ اين موهبت الهي بيشترين وظيفه را دارند.
به گزارش ايرنا، در اين نشست كه استاندار و سه نماينده چهارمحال و بختياري حضور داشتند نورالله غلاميان دهكردي شهردار شهركرد به نمايندگي از شهرداران و معصومه جهان بين به نمايندگي از دهياران مطالبات شهرداران و دهياران در خصوص تبديل وضعيت هاي نيروهاي شهرداري ها، امنيت شغلي دهياران ، حمكراني محلي شوراها و شهرداري ها، تخصيص قير رايگان، تبعيض پرداخت بين كاركنان شهرداري ها با ساير دستگاه هاي اجرايي ، جمع آوري پسماندهاي شهري نظرات خود را مطرح كردند.
چهارمحال و بختياري داراي 40 شهر و بيش از 850 روستاست كه 947هزار نفر جمعيت در 9 شهرستان دارد.
2097