به گزارش خبرنگار ايرنا، حجت الاسلام حسن منتظري روز پنجشنبه در همايش ياوران وقف در سنندج اظهار داشت: قرآن كريم انسان را به انفاق از بهترين اموال خود توصيه مي كند و اين نشان از اهميت والاي احسان، انفاق و وقف در اسلام دارد.
وي مال دوستي و توجه به دنيا را جزء ذات انسان دانست و افزود: كساني كه مال خود را وقف مي كنند، يك اعتقاد جاودانه و نگاه آخرتي، باقيات و صالحاتي دارند و وقف را به عنوان يك احسان ماندگار مي بينند.
مدير مركز بزرگ اسلامي غرب كشور با بيان اينكه بهره مندي واقفان از مشورت كارشناسان موجب شناسايي نيازهاي روز در زمينه وقف اموال مي شود، تاكيد كرد: واقفان بايد آگاهانه و در راستاي نيات روز جامعه اموال خود را وقف كنند.
وي يادآور شد: سنت حسنه وقف از اجر معنوي بسياري برخوردار است و در حقيقت نوعي معامله با خداست و مي تواند به عنوان يك اصل جاودان و صدقه جاريه در جامعه ماندگار باشد.
حجت الاسلام منتظري اضافه كرد: استفاده از موقوفات فقط در حوزه نيت واقف جايز است البته اوقاف و امور خيريه كردستان در راستاي اجراي نيت امينانه واقفين بسيار خوب عمل كرده است.
مديركل اوقاف و امور خيريه كردستان نيز در اين همايش از واقفان خواست نيت هاي خود را سمت و سويي ديگر از جمله كمك به بيماران خاص و صعب العلاج، كمك به هزينه تحصيلي دانش آموزان و دانشجويان و ازدواج جوانان و ساير نيازهاي روز جامعه برند.
حجت الاسلام مصطفي نوروزي با اشاره به وجود 18 هزار رقبه در كردستان گفت: از 2سال گذشته تاكنون براي 2 هزار و 170 رقبه در استان سند مالكيت دريافت شده است.
وي هدف از اخذ سند مالكيت را حفاظت و صيانت از حقوق واقفين و اجراي امينانه نيات آنان اعلام كرد و افزود: تلاش مي كنيم رقبات و موقوفات استان سند دار شوند.
در اين همايش تعدادي از واقفان، متوليان، هيات امنا و خدام مساجد استان كردستان به مناسبت دهه وقف؛ مورد تجليل قرار گرفتند.
هم اكنون 2 هزار و 132 موقوفه با 14 هزار و 714 رقبه متصرفي و 2 هزار و 941 رقبه غير متصرفي در استان كردستان وجود دارد.
از 15تا 24 آبان به عنوان دهه وقف نامگذاري شده است.
7348/9102
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۸
سنندج - ايرنا - مدير مركز بزرگ اسلامي غرب كشور با اشاره به آثار و بركات وقف در جامعه گفت: اين سنت حسنه بهترين فرصت براي بهره مندي از سرمايه عمر است.