به گزارش ايرنا، آيت الله سيد كاظم نورمفيدي پنجشنبه شب در مراسم سي و هفتمين سالگرد ارتحال علامه طباطبايي درقم با اشاره به اهميت و جايگاه تبليغ معارف ديني در جامعه به عنوان مهمترين رسالت حوزه هاي علميه، افزود: برنامه ها و حركت هاي تبليغي درحوزه هاي علميه بايد كامل تر و حساب شده تر از گذشته باشد.
وي با بيان اينكه امروز مسيحيت و وهابيت در سطح گسترده در حال تبليغ معارف ديني خود در ديگر كشورها هستند، اظهار داشت: دشمنان هجمه گسترده اي عليه دين و اعتقادات مردم كشورمان آغاز كرده اند و حوزه هاي علميه بايد بازنگري جدي در عملكرد تبليغي خود داشته و به مقابله با تهاجم فكري و فرهنگي دشمنان بپردازند.
عضو مجلس خبرگان رهبري همچنين با اشاره به فرارسيدن سالروز شهادت امام حسن عسكري(ع)، تصريح كرد: در دوران ايشان، انديشه هاي انحرافي جامعه شيعه را احاطه كرده بود و برخي افراد دچار شك و ترديد شده بودند كه آن حضرت با تبليغ معارف ناب اسلامي بسياري از شيعيان را از اين انحراف ها نجات دادند.
** استاد حوزه هاي علميه نيز در اين مراسم با بيان اينكه مبلغان ديني هيچگاه خسته و دلسرد نمي شوند، خاطرنشان كرد: اوليا و انبياي الهي تا آخرين لحظات عمر به كار تأثيرگذار تبليغ ادامه داده و پيامبر اكرم(ص) نيز ملاك و معيار تبليغ را قرآن و اهل بيت عصمت و طهارت(ع) معرفي كردند.
حجت الاسلام و المسلمين حسين انصاريان با بيان اينكه اگر مبلغان ديني براي كسب رضايت پروردگار متعال به تبليغ آموزه هاي ديني بپردازند، سخن آنها در جامعه تأثيرگذار خواهد بود، اظهار داشت: از مهمترين روش هاي تبليغ دين، منبر رفتن درست و صحيح است و طلاب و فضلاي حوزه هاي علميه بايد همواره به علم و دانش خود بيفزايند.
مراسم سي و هفتمين سالگرد ارتحال علامه طباطبايي و ششمين همايش انجمن علمي ارتباطات و تبليغ حوزه علميه قم با حضور آيت الله مكارم شيرازي از مراجع عظام تقليد و جمعي از علما و اساتيد حوزه هاي علميه درقم برگزار شد.
علامه سيد محمدحسين قاضي طباطبايي تبريزي، نويسنده تفسير الميزان، فقيه، فيلسوف، عارف، حكيم و از بزرگترين مفسران قرآن كريم بود كه در 24 آبان ماه 1360 دارفاني را وداع گفت و پيكر مطهرش در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) به خاك سپرده شد.
8146/ 6133/
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۳
قم ـ ايرنا ـ نماينده ولي فقيه در استان گلستان گفت: حوزه هاي علميه به امر تبليغ آموزه هاي ديني در جامعه بي توجه نبوده است، اما تاكنون به جايگاه اصلي و مطلوب در اين زمينه نرسيده ايم.