به گزارش ايرنا رئيس اداره كتابخانه هاي عمومي ملاير عصر دوشنبه در اين آيين اظهار داشت: اين كتابخانه در راستاي ترويج فرهنگ مطالعه مفيد دانش آموزان و در دسترس بودن كتب در مدرسه پسرانه حاج طوسي ملاير راه اندازي شده است.
سيد مهدي آخشيك افزود: در مرحله نخست دانش آموزان نسبت به اهداي كتاب و جذب مشاركت آنان براي اجراي طرح اهداي كتاب از طريق مدير مدرسه اقدام شد.
وي توسعه زيربناي كتابخانه ها و افزايش سرانه مطالعه را از اولويت هاي مهم برشمرد و گفت: در حال حاضر 10 طرح احداث كتابخانه در مناطق روستايي و حاشيه شهر ملاير در دست پيگيري و اجرا است.
رئيس اداره كتابخانه هاي عمومي ملاير با بيان اينكه زنگنه تنها شهر بدون كتابخانه استان همدان است بيان كرد: كتابخانه شهر زنگنه در دهه فجر امسال تكميل و به بهره برداري مي رسد.
آخشيك همچنين به برگزاري 2 نشست معرفي كتاب با عنوان 'مسئولان، مردم، دانش آموزان' در هنرستان عصمت و دبيرستان ابن سيناي جوكار اشاره كرد و افزود: اين نشست در 2 روز متوالي با حضور بخشدار جوكار، مسئولان، فرهيختگان و دانش آموزان اين شهر برگزار شد.
وي ادامه داد: تعداد 9 كتاب توسط بخشدار جوكار، معاونان اداره آموزش و پرورش اين بخش و حسين رضايي يكي از مراجعان فعال كتابخانه شهداي گمنام جوكار معرفي شد.
كتابدار كتابخانه علامه اميني نيز افزود: در چند سال گذشته تعامل و همكاري مدارس با كتابخانه هاي عمومي پيشرفت بسيار خوبي داشته است.
مريم هنرجو بيان كرد: هم اكنون مدارس در نشست هاي كتابخوان، جمع خواني و برنامه هاي جنبي كتابخانه ها حضوري پر رنگ و اثرگذار دارند.
وي ادامه داد: در راستاي تقويت اين همكاري ها نسبت به افتتاح و راه اندازي كتابخانه مدرسه شاهد حاج طوسي اقدام شد كه در ساير مدارس نيز اين اقدام تداوم دارد.
مدير مدرسه شاهد حاج طوسي نيز هدف از راه اندازي اين كتابخانه را ايجاد انگيزه بين كودكان و دانش آموزان براي مطالعه و حس امانتداري و وظيفه شناسي عنوان كرد و افزود: دانش آموزان مي توانند كتاب هايي كه در دسترس دارند به كتابخانه مدرسه هديه كنند.
ليلا مهرسروش بيان كرد: در اين كتابخانه كتابدار و دفتر ثبت وجود ندارد و اين خود دانش آموزان هستند كه با وظيفه شناسي، دقت و نظم كتاب ها را براي مطالعه انتخاب و پس از مطالعه به قفسه كتاب عودت مي دهند.
وي گفت: علاوه بر تقويت فرهنگ مطالعه مفيد، با راه اندازي اين كتابخانه تلاش مي كنيم حس خوب شهروند نمونه شدن را در امانتداري، وظيفه شناسي و درستكاري در بين دانش آموزان تقويت كنيم.
مسئول كتابخانه شهداي گمنام جوكار نيز ضمن تقدير از مسئولان اين بخش، برگزاري اين نشست هاي معرفي كتاب با جديت و همراهي مسئولان را در استاي ارتقاي فرهنگ كتاب و كتابخواني عنوان كرد.
فاطمه قرباني برقراري اين ارتباط و تعامل سازنده را عاملي محرك در تشويق و جذب مخاطبان به مطالعه و كتابخواني دانست و بيان كرد: يكي از رسالت هاي مهم كتابداران در اين عرصه حركت در راستاي افزايش خرد و دانش، ايجاد همدلي بين مردم و فرهيختگان و تشويق مردم براي ترويج كتابخواني است.
به گزارش ايرنا، ملاير داراي 20 باب كتابخانه عمومي با 230 هزار نسخه كتاب است كه از اين تعداد 12 باب روستايي و هشت باب شهري است و حدود 11 هزار عضو فعال دارد.
بيست و ششمين دوره هفته كتاب، كتابخواني و كتابدار از 24 آبانماه در سراسر كشور با شعار «حال خوش خواندن» آغاز و تا يكم آذر ماه ادامه دارد.
7528/2087
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۲
همدان- ايرنا- همزمان با هفته كتاب، كتابخواني و كتابدار، كتابخانه مدرسه حاج طوسي ملاير به همت كتابخانه علامه اميني اين شهر افتتاح شد.