معصومه رفیع پور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین 93 هزار و 327 پرونده نیز از اسناد در مرحله فهرست نویسی توسط كارشناسان مركز اسناد قرار دارد.
وی تصریح كرد: پژوهشگران و عموم افراد می توانند با مراجعه به این مركز و همچنین سایت سازمان با راهنمایی كارشناسان اسناد را از نزدیك مشاهده و مطالعه كنند.
مدیر مركز اسناد و كتابخانه جنوب شرق كشور اظهار داشت: اسناد موجود در مركز طبق شیوه نامه مصوب بررسی، ارزیابی، فهرست نویسی و آرشیو می شود و برای نگهداری به مخزن انتقال پیدا می كند.
وی بیان كرد: قدیمی ترین سند موجود در مركز اسناد كرمان مربوط به دوران صفویه و حكم حاكم كرمان و بیشترین اسناد متعلق به دوران قاجار و پهلوی اول است.
رفیع پور با اشاره به آرشیو مطبوعات كرمان در این مركز افزود: قدیمی ترین نسخه مطبوعات كرمان متعلق به روزنامه اطلاعات در سال 1305 شمسی است.
وی گفت: تعداد هفت هزار و 245 جلد كتاب در زمینه های مختلف در این مركز نگهداری می شود و نسخه ای از كتاب وسائل الشیعه مربوط به سال 1082 هجری قمری قدیمی ترین كتاب موجود بشمار می رود.
مدیر مركز اسناد و كتابخانه جنوب شرق كشور بیان كرد: در تعامل این مركز با مراكز دانشگاهی یك نسخه از تمامی كتاب های چاپ شده نویسندگان و پایان نامه های دانشجویی دانشجویان كارشناسی ارشد و بالاتر به این مركز ارسال می شود.
سازمان اسناد و كتابخانه ملی جنوب شرق كشور استان های كرمان و هرمزگان را پوشش می دهد.
و مدیریت آن در خیابان ابن سینا كرمان قرار دارد.
3029/7437/ 5054
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۵
كرمان - ایرنا - مدیر مركز اسناد و كتابخانه جنوب شرق كشور گفت: سه میلیون برگ سند در بخش آرشیو این مركز موجود است و محققان به سهولت به آن دسترسی دارند.