دكتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی روز شنبه در مراسم بهره برداری از بیمارستان و زایشگاه مادر در مشهد این كلانشهر را مواجه با معضلات و چالشهای بسیار در حوزه سلامت توصیف و بیان كرد: یكی از وظایف نمایندگان مردم خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی عادلانه كردن سرانه بهداشتی و درمانی است. البته در كنار نمایندگان مجلس باید سایر مسئولان شهری نیز در این خصوص تلاش كنند.
وی بدون اشاره به رقم سرانه بهداشتی و درمانی مشهد افزود: كمبود تختهای بیمارستانی از جمله چالشهای حوزه بهداشت و درمان در این كلانشهر است كه امیدواریم با تلاش و همكاریهای بین بخشی برطرف شود. با این وجود می بایست از تلاشها و اقدامات مسئولان دانشگاه علوم پزشكی مشهد در راستای ارتقای شاخصهای بهداشت و درمان در این شهر تشكر كرد.
وزیر بهداشت در ادامه همچنین گفت: بخش خصوصی حوزه سلامت در مشهد هم اینك در حال جان گرفتن است.
وی همچنین از اقدامات انجام شده پیرامون ساخت بیمارستان و زایشگاه مادر توسط بخش خصوصی در مشهد تقدیر و بیان كرد: دانشگاه علوم پزشكی مشهد باید از سرمایه گذاری بخش خصوصی استقبال كند.
كلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد سالانه میزبان 31 میلیون زائر و مسافر از اقصی نقاط ایران و جهان است.
برای ساخت بیمارستان و زایشگاه مادر در زمینی به مساحت شش هزار مترمربع با زیربنای هفت هزار مترمربع شامل بخشهای 'چشم ، گوش و حلق و بینی، اورتوپدی، ارولوژی، زنان و مامایی، اطفال، داخلی و قلب و همچنین چهار اتاق ویژه زایمان و پنج تخت زایمان سنتی' به همت 170 سهامدار افزون بر 500 میلیارد ریال هزینه شده است.
3027/1858
تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۶
مشهد- ایرنا- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: سرانه كنونی بهداشتی و درمانی در مشهد پایین تر از سایر مناطق كشور و این در حالی است كه با ویژگیهای خاص این كلانشهر و چالشهای بسیار آن چنین وضعیتی منصفانه نیست.