مهدی شادنوش روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه علمی ایرنا، با تاكید بر اهمیت برگزاری جشنواره سلولهای بنیادی و پزشكی بازساختی در كشور گفت: درواقع در تمام دنیا برگزاری اینچنین نشستهای تخصصی و علمی، میتواند از جهات مختلف مؤثر واقع شود.
وی افزود: هر رویدادی فارغ از مشقات و درگیریهای روزانه ماهیتا به جمعآوری متخصصین و دانشمندان بهمنظور تبادلنظر و ارائه آخرین دستاوردهای علمی میپردازد كه این بار جشنواره سلولهای بنیادی برای سومین بار گردهمایی بزرگی را تدارك دیده است.
شادنوش با بیان اینكه جشنواره سلولهای بنیادی میتواند بستر ایجاد همكاریهای فناورانه را میان متخصصین و فعالان عرصه علوم پزشكی در كشور ایجاد كند، گفت: فعالیتهای بین بخشی و تبادل اطلاعات و دستاوردهای علمی میان متخصصان و دانشمندان، از دستاوردهای برگزاری رویدادهای علمی در كشور است، كه در این رابطه جشنواره گسترده سلول بنیادی نیز میتواند با بررسی دستاوردها، اهداف گستردهتری را در آینده رقم زند.
وی فعالیتهای صورت گرفته در حوزه سلولهای بنیادی در كشور را مثبت خواند و گفت: اقدامات صورت گرفته در حوزه سلول درمانی و پزشكی بازساختی در كشور، میتواند منشأ بركات زیادی در آینده باشد.
رییس مركز مدیریت پیوند معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه همكاری خوبی بین وزارت بهداشت و ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی وجود دارد كه میتواند در پیشبرد اهداف بلندمدت و پایدار در حوزه پزشكی كمك شایانی باشد.
بر اساس این گزارش؛ سومین جشنواره ملی و كنگره بینالمللی علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی بازساختی در تاریخ 7 تا 10 آذرماه 1397 به همت ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در محل سالن اجلاس سران برگزار میشود.
علمی ** 1836 **2017
تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۸
تهران– ایرنا- رییس مركز مدیریت پیوند درمان بیماری معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: جشنواره سلولهای بنیادی و پزشكی بازساختی بستر ایجاد همكاریهای فناورانه را در حوزه علوم پزشكی فراهم كرده است.