به گزارش خبرنگار ایرنا، بهمن مرادنیا روز شنبه در بازدید از بازارچه مرزی سیرانبند در جمع خبرنگاران اظهار داشت: رسمی شدن این بازارچه مهمترین خواسته تجار و مرزنشینان این شهرستان است.
وی افزود: رایزنی های مدیریت استان با وزارت امور خارجه برای رسمی شدن آن به اتمام رسیده و این موضوع هم اكنون از طریق سفیر ایران در عراق پیگیری می شود.
مرادنیا تاكید كرد: زمان خاصی برای رسمی شدن بازارچه مرزی سیرانبند بانه مشخص نشده اما دولت جمهوری اسلامی موافقت خود را اعلام كرده و نهایی شدن آن نیازمند رضایت دولت مركزی عراق است.
وی یادآور شد: عملیات احداث انبار و محوطه بازارچه مرزی سیرانبند بانه رو به اتمام بوده و این طرح نسبت به سال قبل پیشرفت خوبی داشته و بسیاری از زیرساخت ها برای صادارت و واردات كالا فراهم شده است.
مرادنیا با اشاره به رونق و پیشرفت عمرانی در بازارچه سیرانبند بانه اضافه كرد: در آینده روند صادارت و واردات 150 قلم كالایی كه دولت مشخص كرده در بازارچه سیرانبند بانه انجام می شود.
وی گفت: تمام كارگرانی كه در بازارچه سیرانبند بانه كار می كنند هم اكنون بیمه شده اند و این امر باعث پیشرفت كارها می شود و امید كارگران به آینده را نیز بیشتر می كند.
استاندار كردستان با اشاره به انجام عملیات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی بانه افزود: مقرر بود این طرح تا آبان سال جاری به اتمام برسد اما به علت آغاز زود هنگام بارش ها با تاخیر مواجه شده و در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی پایان آذر به بهره برداری می رسد.
فرماندار بانه نیز در سخنانی گفت: تاكنون 11 نفر متقاضی خرید زمین در منطقه ویژه اقتصادی شده اند در حالیكه همه سرمایه گذاران می توانند از این فرصت استفاده كنند.
محمد فلاحی افزود: وجود منطقه ویژه اقتصادی بانه فرصتی مناسب برای سرمایه گذاری است و این افراد از سوی دستگاه های اجرایی حمایت می شوند.
به گزارش ایرنا، استاندار كردستان در سفر یك روزه خود به شهرستان بانه از پروژه های نیمه تمام سالن یك هزار و 200 نفری آزادگان، منطقه ویژه اقتصادی بانه، بازارچه سیرانبند بانه، كارخانه های لامپ كم مصرف ایران زمین، تولید خودكار هه ندرین، تولید لوله پلی اتیلین آبیاری بارانی و قطره ای' میران پلاست'، مجتمع گاوداری یك هزار راسی خوری آباد بازدید كرد.
منطقه ویژه اقتصادی بانه با 85 هكتار مساحت در پنج كیلومتری بازارچه سیرانبند بانه و 20 كیلومتری شهر بانه واقع شده و فاز نخست این طرح در 35 هكتار تعریف شده است.
منطقه ویژه اقتصادی بانه در سال 87 به تصویب هیات دولت رسید كه با پیگیرهای انجام شده در سال 92 ایجاد آن نهایی و عملیات اجرایی آن از سال 95 آغاز شد.
شهرستان مرزی بانه با 158 هزار نفر جمعیت در 270 كیلومتری غرب سنندج مركز استان كردستان واقع شده است.
7496/ 9102
تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۵
سنندج - ایرنا - استاندار كردستان گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران موافقت خود را با رسمی شدن بازارچه مرزی سیرانبند اعلام كرده و رایزنی ها با دولت عراق در این خصوص از طریق وزارت امور خارجه در حال انجام است.