به گزارش ایرنا، سید محمدرضا هاشمی عصر سه شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش قم افزود: سطح باسوادی در استان 89 درصد است كه از میانگین كشوری بالاتر بوده و بیش از 96 درصد از دانش آموزان نیز در داخل شهر قم تحصیل می كنند.
وی با بیان اینكه بیش از 260 هزار دانش آموز در سال جاری در استان مشغول به تحصیل هستند، خاطرنشان كرد: به دلیل كمبود اعتبارات در حوزه نوسازی مدارس با مشكلاتی مواجه بوده ایم كه باید برای برطرف كردن آنها تلاش كنیم.
هاشمی بر ضرورت پیگیری و اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش درقم تأكید كرد و گفت: برش استانی این طرح باید به درستی سنجیده شده و پس از آن با دقت و با مشاركت همه دستگاههای اجرایی ذیربط اجرایی شود.
وی همچنین تصریح كرد: سرانه های آموزشی درقم در حوزه های مختلف، باید به صورت متوازن و بر مبنای عدالت كامل اجتماعی در سطح استان توزیع شود تا همه دانش آموزان بتوانند با انگیزه به ادامه تحصیل پرداخته و به موفقیت دست یابند.
هاشمی در پایان موضوع توسعه كمی و كیفی دوره پیش دبستانی را مورد توجه قرار داد و گفت: دستگاههای متولی باید نظارت كامل بر مهدهای كودك و مراكز پیش دبستانی داشته باشند و ظرف مدت یك ماه واحدهای غیرمجوزدار شناسایی و با آنها برخورد شود.
جمعیت دانش آموزی استان قم در سال تحصیلی 98-97 حدود 256 هزار تن است كه 95 درصد در شهر و پنج درصد در مناطق روستایی مشغول به تحصیل هستند.
از كل جمعیت دانش آموزی، 89 درصد در مدارس دولتی و 11 درصد در مدارس غیردولتی حضور دارند كه حدود 122 هزار تن معادل بیش از 50 درصد از دانش آموزان در مقطع ابتدایی، حدود 50 هزار تن در متوسطه اول و 34 هزار تن در متوسطه دوم مشغول به تحصیل هستند.
در حال حاضر 6 هزار و 200 كلاس درس فعال در قالب 657 مدرسه در استان وجود دارد و این تعداد شامل 507 مدرسه در شهر و 150مدرسه در روستا می باشد كه مدارس شهری پنج هزار و600 كلاس و مدارس روستایی 600 كلاس دارند.
سرانه استانداردهای جدید در سطح كشور 8.39 مترمربع است و قم با 4.32 مترمربع جزو استان هایی می باشد كه از سرانه متوسط پایین تر است و رتبه 27 در كشور را داراست.
پنجمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان قم با حضور جمعی از مدیران و كارشناسان دستگاههای اجرایی در سالن امام جواد(ع) استانداری قم برگزار شد.
8146/ 6133/
تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۲
قم -ایرنا - سرپرست استانداری قم گفت: استان قم در بهره مندی از ظرفیت خیرین مدرسه ساز بسیار فعال بوده و بیش از 47 درصد از مدارس توسط آنان ساخته شده است.