به گزارش ايرنا، «فيليپه رودريگرز» روز چهارشنبه در آيين افتتاح دوره هاي آموزشي به ميزباني تهران در گفت و گو با خبرنگاران افزود: بنياد آجيتوس به عنوان بازوي توسعه كميته بين المپيك پارالمپيك، وظيفه حمايت از كشورها براي ظرفيت سازي، توسعه ورزش معلولان و آموزش پارالمپين ها را به عهده دارد كه به عنوان سفيران جنبش پارالمپيك از دو سال پيش فعاليت خود را آغاز كرده است.
وي افزود: با توجه به عملكرد كميته پارالمپيك ايران در سال هاي اخير در ظرفيت سازي و عملكرد سازماني براساس استانداردهاي بين المللي، تصميم گرفتيم ميزباني برپايي اين دوره آموزشي را به ايران پيشنهاد كرديم. عملكرد كميته پارالمپيك ايران نه تنها در منطقه بلكه در دنيا قابل توجه است و زماني كه در بنياد آجيتوس پيرامون بحث توسعه كشورها صحبت مي كنيم و به ايران مي رسيم، احساس مي كنيم كه ايران نياز به آموزش ندارد و روال درست و منطقي را در پيش گرفته است.
معاون بيناد آجيتوس اضافه كرد: در واقع هدف اين دوره آموزشي، آشنايي شركت كنندگان با موارد ظرفيت سازي سازماني و تمركز بر حاكميت خوب، طراحي برنامه هاي راهبردي و عملياتي كميته هاي ملي پارالمپيك كشورها بر مبناي الگوي بهينه و پيشنهادي كميته بين المللي پارالمپيك است.
رودريگرز گفت: به همين منظور از سال 2017 اين بنياد برنامه توسعه كميته هاي پارالمپيك كشورهاي مختلف را با ايجاد ظرفيت سازماني و فراهم كردن دوره هاي تخصصي آموزشي آغاز كرد و تا المپيك 2024 ادامه خواهد داشت.
وي گفت: با توجه به عملكرد مطلوب ايران در رويدادهاي پاراآسيايي و پاراالمپيكي و همچنين ساختار قدرتمند ايران در ورزش معلولان، دوره حاكميت و برنامه ريزي را در ايران برگزار كرديم كه هدف آن، تقويت سازماني كميته هاي پارالمپيك است.
معاون بنياد آجيتوس خاطر نشان كرد: براي اجراي اين برنامه جهان را به چهار منطقه تقسيم كرديم تا از ظرفيت هاي سازماني كميته هاي ملي پارالمپيك كشورها براي تقويت آن به تبادل اطلاعات بپردازيم.
در ادامه «اليساوت عبدالنور» نماينده كميته بين المللي پارالمپيك هم به خبرنگاران گفت: با توجه به عملكرد خوبي كه ايران در ورزش معلولان داشته است، تلاش داريم تا از اين ظرفيت به عنوان يك نمونه در توسعه برنامه هاي آموزشي، براي ساير كميته هاي ملي المپيك جهان استفاده كنيم.
مدير بخش اعضا كميته بين المللي پارالمپيك ادامه داد: قصد داريم تا بسته هاي آموزشي را براي توسعه ورزش معلولان تا بازي هاي المپيك 2024 دنبال كنيم. طي دو سال اخير هم فعاليت هاي بنياد آجيتوس رضايت بخش بوده است.
وي افزود: ظرفيت سازماني شامل سه رويكرد حاكميت و برنامه ريزي، توسعه ورزشكار و بازاريابي است كه ايران ميزبان ظرفيت سازماني در حاكميت و برنامه ريزي است و اين دوره جمعه جاري به كار خود پايان مي دهد.
سرپرست معاونت فرهنگي و توسعه ورزش همگاني وزارت ورزش و جوانان نيز در اين مراسم گفت: باعث خرسندي است كه ايران ميزبان اين دوره آموزشي در تهران شده است كه اميدواريم تبادلات خوبي در بخش ورزش معلولان با ساير كشورها حاصل شود.
عبدالحميد احمدي افزود: در اين دوره مدرسان و نمايندگاني از كميته هاي ملي المپيك، برزيل، فرانسه، انگلستان، تونس، كنيا، قزاقستان، دانمارك و آنگولا حضور دارند و با توجه به عملكرد موفق ورزشكاران معلول كشورمان، ظرفيت هاي كشورمان از چشم كميته بين المللي پارالمپيك دور نماند.
وي ادامه داد: درخشش ورزشكاران معلول مي تواند الگويي براي ساير كشورها باشد و خوشحاليم كه بنياد آجيتوس اين فرصت را براي ايران فراهم كرده تا ميزبان اين رويداد باشيم.
سرپرست معاونت فرهنگي و توسعه ورزش همگاني افزود: هر چه بيشتر، با ظرفيت هاي سازماني در ورزش آشنا شويم، توسعه اين بخش بيشتر خواهد بود. در 40 سال اخير نيز شاهد ارتقاي ظرفيت ها در رشته هاي مختلف ورزش كشور بوديم و بايد براي تقويت بيشتر آن از تجربه ساير كشورها استفاده كنيم.
دوره آموزشي «ظرفيت سازماني، حاكميت و برنامه سازي» امروز (چهارشنبه) به ميزباني ايران در هتل پارسيان آزادي آغاز شد.
بنياد آجيتوس، بازوي توسعه اي كميته بين المللي پارالمپيك است كه از جمله وظايف آن مي توان به حمايت از كشورها براي ظرفيت سازي سازماني، توسعه ورزش بين كودكان ۶ تا ۱۸ سال، آموزش پارالمپين ها به عنوان سفيران جنبش پارالمپيك، اعطاي گرنت هاي پژوهشي و برنامه ريزي كشورها در مسير برگزاري بازي هاي پارالمپيك اشاره كرد.
ورزشي**9250**1067**1584
تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۷
تهران - ايرنا - معاون بنياد آجيتوس كميته بين المللي پارالمپيك گفت: عملكرد كميته پارالمپيك ايران نه تنها در منطقه بلكه در دنيا قابل توجه است و از ساختار قدرتمند ايران در راستاي اهداف آموزشي استفاده مي كنيم.