به گزارش خبرنگار ايرنا، سردار علي فضلي روز چهارشنبه در گردهمايي رزمندگان جهادگر شهرستان هاي كاشان و آران و بيدگل بيان كرد: كار كردن براي شهيدان يك حركت ارزشي ماندگار در انتقال فرهنگ جاودانه شهيدان و رزمندگان در زمينه هاي مختلف است كه بايد به جد پيگيري شود.
وي با اشاره به اثرگذاري فعاليت هاي فرهنگي افزود: جواناني با كمتر از 30 سال سن كه با شور و حال براي دفاع از حريم اهل بيت (ع) از يكديگر پيشي مي گيرند، دوران دفاع مقدس را نديدند و تنها از روي احساس تكليف در جبهه مقاومت و شهادت حضور يافتند.
فرمانده دانشگاه افسري و تربيت پاسداري امام حسين (ع) عنوان كرد: برگزاري گردهمايي ها، يادواره ها، كنگره ها، انتشار كتاب و ساير اثرهاي فرهنگي هنري با موضوع فرهنگ شهادت وظيفه همگان و به نوعي انتقال فرهنگ از يك نسل به نسل ديگر است.
وي اضافه كرد: گرچه شهيدان والامقام نيازي به اين آيين ها ندارند اما بايد تكليف به خوبي انجام شود چرا كه نسل هاي آينده در مورد اثرهاي اين كارهاي فرهنگي داوري خواهند كرد.
فضلي يادآور شد: افزون بر 45 هزار رزمنده تنها از اين منطقه در صحنه حضور داشتند كه نزديك به يك هفتم آنها دريادلان جهادگر بودند؛ شهيد فارسي، فرمانده جهاد كاشان يكي از آن شخصيت هايي است كه حق بزرگي برگردن آحاد مردم اين خطه و كشور دارد.
فرمانده دانشگاه افسري و تربيت پاسداري امام حسين (ع) با اشاره به نقش پر رنگ منطقه كاشان در هشت سال جنگ تحميلي و تاكيد بر لزوم ثبت و حفظ آن دلاورمردي ها تصريح كرد: مردم اين خطه با تقديم شهيدان والا مقام در معامله با خداوند سبحان، نمره بسيار عالي دريافت كردند.
به گزارش ايرنا، گردهمايي رزمندگان جهادگر شهرستان هاي كاشان و آران و بيدگل با حضور جمعي از خانواده معظم شهيدان، ايثارگران و مسئولان به مناسبت هفته بسيج با ميزباني سالن علامه فيض دانشگاه كاشان برگزار شد.
افزون بر 2 هزار و 500 شهيد گلگون كفن از شهرستان هاي كاشان و آران و بيدگل در دوران انقلاب و دفاع مقدس تقديم نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران شده است.
6136/8123
تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۶
كاشان - ايرنا - فرمانده دانشگاه افسري و تربيت پاسداري امام حسين (ع) گفت: تكليف فرهنگي و رسالت مسئولان حفظ و حراست از آرمان هاي والاي شهيدان و تبيين و تقويت فرهنگ مقاومت براي نسل هاي آينده است.