به گزارش پایگاه 'مرآه البحرین' محكمه جنایی این كشور، دو شهروند را به اتهام تشكیل یك سازمان اطلاعات محرمانه به حبس ابد، هشت نفر را به 15 سال و دو شهروند دیگر را به 10 سال حبس محكوم كرد.
رژیم بحرین ادعا كرده است كه این افرد اقدام به تشكیل سازمانی به نام 'سازمان اطلاعات محرمانه انقلاب بحرین' با هدف شناسایی و دستگیری افراد مشكوك به همكاری با دستگاه های امنیتی بحرین و ربودن آن ها كرده اند.
این اقدام رژیم آل خلیفه فقط چند روز پس از برگزاری انتخابات پارلمانی و شهرداری های این كشور انجام شد.
ازسوی دیگر نیروهای امنیتی رژیم بحرین بامداد جمعه با یورش به منزل شیخ 'فاضل الزاكی' روحانی برجسته شیعه وی را بازداشت كردند.
مزدوران آل خلیفه پس از دو ساعت تفتیش منزل این روحانی وی را به مكان نامعلومی منتقل كردند.
شیخ فاضل الزاكی پیش از این نیز به دلیل شركت در تظاهرات های مسالمت آمیز منامه دستگیر شده بود.
بحرین از 14 فوریه 2011 ( 25 بهمن 1390) صحنه انقلاب مردمی علیه هیات حاكمه است. بحرینی ها خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی كارآمدن دولتی منتخب و آزادی زندانیان سیاسی كشورشان هستند.
انتخابات پارلمانی و شهرداری های بحرین شنبه 24 نوامبر (3 آذر) با وجود تحریم آن از سوی گروه های مختلف برگزار شد.
رژیم بحرین درحالی انتخابات مجلس و شهرداری ها را برگزار كرد كه آزادبودن آن به دلیل سركوب مردم، ممانعت از حضور جریان های رقیب و تحریم مخالفان، زیر سوال رفته بود و سازمان های حقوقی بشری از آن به عنوان انتخاباتی فرمایشی كه توسط اقلیت حاكم برگزار می شود، نام بردند.
گزارش های منتشره نشان می دهد كه شعب رای گیری در تمام طول زمان برگزاری انتخابات بسیار خلوت بود و آمار مشاركت 67 درصدی شهروندان كه از سوی 'خالد بن علی آل خلیفه ' وزیر دادگستری اعلام شد به هیچ وجه صحت ندارد.
جمعیت اسلامی 'الوفاق' بحرین اعلام كرد كه به دلیل گسترده بودن تحریم انتخابات فرمایشی از سوی مردم و برخلاف ادعاهای رژیم آل خلیفه، حداكثر مشاركت در انتخابات نمایشی پارلمان و شهرداری ها بین 28 تا 30 درصد بود.
شبك**6116**1392
تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۲
تهران - ایرنا - رژیم بحرین در نخستین گام پس از انتخابات پارلمانی، 12 شهروند مخالف را به حبس های بلندمدت محكوم كرد.