تهران- ايرنا- داور جشنواره فيلم مقاومت وحدت كلمه را يكي از مهمترين ارزش هاي فرهنگي انقلاب شكوهمند اسلامي دانست و گفت: سينماي مقاومت مي‌تواند سد محكمي در برابر تحريف ارزش‌هاي منبعث از انقلاب اسلامي به شمار آيد.

انسيه شاه حسيني روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگي ايرنا با اشاره به فرمايشات بنيانگذار انقلاب اسلامي درباره كاربرد زبان هنر براي انتقال مباني فرهنگي انقلاب اسلامي، گفت: آنچه كه در بهمن 57 در قيام عمومي مردم شاهد بوديم تنها براي بركناري رژيم ستم‌شاهي نبود، بلكه تلاش آنها براي بازتاب حقانيت ملت ايران، تحقق الگوهاي نظام فرهنگيِ مبتني بر مباني و آموزه هاي اسلامي و تحقق وحدت كلمه ميان مسلمانان به شمار مي‌رفت.
وي با اشاره به فرمايش حضرت امام خميني(ره) درباره مقوله سينما و مساله تاثيرگذاري اين شكل هنري بر مردم گفت: فرمايشات و نگرش‌هاي بنيانگذار انقلاب اسلامي مي‌تواند نشان‌دهنده اهميت توليد و ارائه آثار سينمايي در مسير انتقال آموزه‌هاي ناب انقلاب به شمار آيد. خوشبختانه در اين زمينه شاهديم كه سينماي مقاومت، مهمترين رسالت فرهنگي خود را بر انتقال آموزه‌هاي انقلاب به جهانيان اختصاص داده است.
شاه حسيني همچنين با اشاره به فرازي از فرمايشات مقام معظم رهبري كه سينما را كليد حل مشكلات و توسعه كشور دانسته اند، تاكيد كرد: درايت و توجه رهبر انقلاب به مسايل فرهنگي به ويژه در حوزه سينما، حساسيت و اهميت اين شكل هنري را براي سينماگران روشن مي‌سازد. به همين سبب است كه امروز سينماگران و دست‌اندركاران سينمايي در مسير مبارزه با تحريفاتي كه دشمنان اسلام و ايران براي برهم زدن نظام انقلابي در سر دارند وظيفه مهمي دارند.
كارگردان فيلم سينمايي «شب به خير فرمانده»، سينماي مقاومت را محكمترين سد در برابر تحريف ارزش‌هاي انقلاب اسلامي مدنظر دشمنان اين آب و خاك دانست و تصريح كرد: تلاش براي توليد مستمر و ارائه آثار سينماي مقاومت در داخل و خارج از كشور مي تواند جريان ساز فرهنگي باشد كه طي آن به دفاع از مفهوم پايداري به عنوان يكي از مهمترين استوانه‌هاي تحقق انقلاب شكوهمند اسلامي بپردازد. مفهومي كه به هدف اصلي هجمه بيگانگان براي از بين بردن اتحاد اسلام و مسلمانان به ويژه ايرانيان بدل شده است.
كارگردان فيلم سينمايي «زيباتر از زندگي» با اشاره به تعدد و تكثر رسانه ها در فضاي امروزي، جذب و جلب مخاطبان به حوزه سينما به ويژه آثار سينماي موضوعي مانند مقاومت را بسيار سخت دانست و تأكيد كرد: در اين ميان سينماگران بايد با مخاطب شناسي و ذائقه شناسي مخاطبان هدف خود، يعني جوانان ايران اسلامي دست به خلق آثاري بزنند كه ضمن تاثيرگذاري بر آنها فراهم كننده مسيري باشد تا شاهد به منزل رسيدن اهداف كلان فرهنگي نظام جمهوري اسلامي ايران در داخل و خارج از مرزها باشيم.
وي ادامه داد: آثار ارايه شده در جشنواره فيلم مقاومت نه تنها مي‌تواند به عنوان سنگ محكي براي سنجشِ كيفيت و ارزش سينماي ايران در شكل بين المللي به شمار آيد كه مي‌تواند در بطن خود بازتاب دهنده الگوهايي باشد كه بر اساس آن نه تنها مردم ايران كه تمام جهانيان با اتكا به آن الگوها در برابر هجمه رسانه اي غرب در زمينه ايجاد تفرقه و تحريف مباني اسلامي، ايستادگي و مقاومت كنند.
كارگردان فليم سينمايي «غروب شد بيا» ضمن انتقاد از جاي خالي آثار سينماي مقاومت و دفاع مقدس در جشنواره فيلم فجر كه نام انقلاب را يدك مي كشد گفت: در اين زمينه تنها نبايد مسئولان و متوليان فرهنگي را در جايگاه تقصير بنشانيم. بلكه سهم مهمي از ايجاد چنين آسيبي به سينماگران و فعالان سينمايي كشورمان باز مي‌گردد كه در زمينه تلاش براي توليد آثاري با محتواي مقاومت و دفاع مقدس آنگونه كه شايسته و بايسته است تلاش نمي‌كنند.
شاه حسيني در پايان ابراز اميدواري كرد تا در آينده شاهد حركت معكوس سينماگران از سينماي تكراريِ اجتماعي و آپارتماني كشورمان به سمت سينماي جريان‌ساز، هدفمند و روشنگر مقاومت و دفاع مقدس باشيم.
پانزدهمين جشنواره بين‌المللي فيلم «مقاومت» به همت بنياد فرهنگي روايت فتح، انجمن سينماي انقلاب و دفاع مقدس از پنجم تا نهم آذرماه در تهران برگزار ‌شد.
فراهنگ**9266** 9053