اراك - ایرنا - رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اراك گفت: پسماند بیش از 95 درصد از مطب های این شهرستان كه تولید كننده مواد زاید عفونی هستند مدیریت می شود.

سید «مجید میراكبری» روز یكشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: 315 مطب با سازمان پسماند شهرداری اراك قرارداد دارند و مواد زاید عفونی تولیدی آن ها طبق برنامه مدیریت و برای امحا و دفع بهداشتی به این سازمان تحویل می شود.
وی بیان كرد: حدود 20 مطب در شهرستان اراك مشمول قرارداد پسماند عفونی با شهرداری هستند كه هنوز نسبت به این امر اقدام نكرده اند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اراك ادامه داد: روزانه حدود سه تن پسماند عفونی خطرآفرین در سطح مراكز درمانی و تشخیصی و مطب های پزشكان اراك تولید می شود.
میراكبری اظهار داشت: بیمارستان های اراك دارای دستگاه اتوكلاو هستند و پسماندهای آزمایشگاه ها نیز كم خطر و بی خطر سازی می شود.
وی توضیح داد: پسماند مطب های پزشكی و كلینیك ها كه دستگاه بی خطر سازی ندارند باید بر اساس قرارداد به سازمان پسماند شهرداری تحویل شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اراك خاطرنشان كرد: سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراك مكلف است بر اساس قرارداد با پرشكان در حمل و انتقال این پسماندها به محل دفن و دفع اصولی آن ها نكات لازم را رعایت كند.
میراكبری افزود: دفع بهداشتی پسماندهای عفونی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و سازمان پسماند شهرداری اراك باید در این راستا از روش های بی خطر و كم خطرسازی كشورهای پیشرفته الگوگیری كند.
كلانشهر اراك مركز استان مركزی است و در این منطقه بیش از 520 هزار نفر جمعیت زندگی می كند.
3005/6013/