ايلام - ايرنا - فرمانده سپاه اميرالمومنين (ع) ايلام با اشاره به ساخت 409 واحد مسكوني براي مددجويان نهادهاي حمايتي در استان توسط قرارگاه محروميت زدايي سپاه پاسداران گفت: اولويت سپاه در اجراي طرح هاي محروميت زدايي ايجاد اشتغال پايدار با اجراي طرح هاي كوچك زودبازده است.

به گزارش ايرنا، سردار سيد صادق حسيني روز سه شنبه در همايش محروميت زدايي سپاه اظهار داشت: استان ايلام از ظرفيت هاي بسيار خوبي برخوردار است كه بايد با استفاده از نيروي انساني مجرب مي توان بسياري از مشكلات را مرتفع كرد.
وي افزود: استان هاي مرزي همچون ايلام با محرومت و مشكلات زيادي مواجه هستند كه بايد با همفكري، تلاش و هم افزايي اين مشكلات يا برطرف شود يا كاهش يابد.
فرمانده سپاه اميرالمومنين (ع) ايلام به برخي اقدام هاي صورت گرفته سپاه در حوزه محروميت زدايي استان اشاره كرد و يادآور شد: ساخت 2 هزار و 438 مورد سرويس بهداشتي و حمام، 164 مسجد، 35 خانه عالم و 435 خانه براي محرومان از جمله فعاليت هاي انجام شده است.
سردار حسيني گفت: هم اكنون ساخت 409 باب منزل براي مددجويان كميته امداد به پايان رسيده و ساخت 222 واحد ديگر نيز در دستور كار قرار دارد كه 45 واحد آن در حال احداث است.
وي لايروبي رودخانه ها 14 مورد ، ساخت و ساز راه هاي روستايي 13 مورد ، آبرساني چهار مورد ، ساخت مجموعه هاي ورزشي 9 مورد و احيا و بازسازي بوستان يك مورد را از ديگر خدمات قرارگاه محروميت زدايي سپاه استان ايلام عنوان كرد.
حسيني افزود: طرح آبرساني براي 150 هزار هكتار از اراضي كشاورزي شهرستان ملكشاهي نيز در دستور كار است كه كارهاي اوليه و همچنين بخش لوله گذاري آن در حال انجام است.
به گفته وي طرح آبرساني به روستاهاي بخش زرين آباد از توابع شهرستان دهلران به طول 2 كيلومتر از ديگر پروژه هاي محروميت زدايي سپاه در نقاط محروم و دورافتاده است.
معاون سياسي امنتي استانداري ايلام نيز در اين مراسم گفت: محروميت زدايي و اهتمام به انجام رفع فقر از مهمترين اهداف و آرمان هاي نظام از بدو پيروزي انقلاب اسلامي تاكنون بوده است.
محمد نوذري اظهار داشت: بيشتر نگاه ها به مناطق محروم روستايي و نقاط دورافتاده است تا با رونق بخشي به اين مناطق از مهاجرت روستاييان به شهرها جلوگيري شود.
وي با تاكيد بر ايجاد رونق فضاي كسب و كار و توليد در روستاها اضافه كرد: بايد از ظرفيت هاي مناطق روستايي براي اجراي طرح هاي اشتغالزا و به كارگيري نيروهاي بومي استفاده شود.
نوذري ابراز اميدواري كرد با همكاري و مشاركت سپاه ، دولت و ديگر نهادها پتانسيل هاي بالفعل روستايي به ظرفيت هاي بالقوه تبديل شده تا محروميت و فقر روستاها كاهش چشمگيري پيدا كند.
معاون استاندار ايلام تاكيد كرد: محروميت زدايي نيازمند عزم و اراده جدي مسئولان، نهادها، دستگاه هاي مختلف و اقشار مختلف مردم است و استفاده از توان خود روستاييان نيز راه برون رفت از فقر و محروميت است.
نوذري يادآور شد: در شهرستان ملكشاهي بنياد مستضعفان انقلاب اسلامي و بنياد بركت اقدام هاي بزرگ و موثري را در راستاي محروميت زدايي و اشتغال آفريني در اين شهرستان آغاز كرده اند.
وي با اشاره به ظرفيت هاي استان ايلام در حوزه هاي مختلف گفت: گردشگري، اربعين و مرز مهران تنها بخشي از استعداد استان ايلام براي رفع محروميت هستند كه با سرمايه گذاري مي توانند منشا خير و اشتغال زايي براي استان ايلام باشند.
7172/6119