مصطفي فرامرزي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، اظهار داشت: احداث اين پدها با توجه به كوهستاني و صعب العبور بودن مناطق جغرافيايي استان و ضرورت ارائه سريع خدمات سلامت و فوريت هاي پزشكي در اين بيمارستان ها انجام شده است.
وي با بيان اينكه براي احداث اين پدها سه ميليارد ريال اعتبار صرف شده است، افزود: پدهاي بالگرد در بيمارستان هاي بعثت سنندج، بوعلي مريوان، امام حسين(ع) بيجار، شهيد بهشتي قروه و رازي بانه احداث شده و آماده بهره برداري است.
مدير اورژانس پيش بيمارستاني و فوريت هاي پزشكي دانشگاه علوم كردستان گفت: با توجه به ميزان بالاي مخاطرات در نقاط صعب العبور استان، استفاده از بالگرد امري اجتناب ناپذير است و اين پدها در راستاي تسهيل انتقال مصدومان احداث شده است.
وي با اشاره به راه اندازي اورژانس هوايي از مرداد سال گذشته در استان افزود: از زمان راه اندازي تاكنون بيش از 112 ماموريت امداد هوايي در استان انجام شده است.
فرامرزي اظهار داشت: 49 مورد از اين تعداد ماموريت انجام شده در نيمه نخست امسال بود كه تكنسين ها با استفاده از بالگرد در سريعترين زمان ممكن بر بالين بيماران حضور يافتند.
اورژانس هوايي فوريت هاي پزشكي كردستان به عنوان سي و سومين اورژانس هوايي كشور از مرداد سال گذشته راه اندازي شده و بالگرد اين مركز كه از نوع «LOT» تك موتوره بوده كه به مجهزترين تجهيزات پزشكي روز دنيا تجهيز شده است.
7348/6108
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۵
سنندج - ايرنا - مدير اورژانس پيش بيمارستاني و فوريت هاي پزشكي دانشگاه علوم پزشكي كردستان گفت: بيمارستان هاي تابعه اين دانشگاه در پنج شهرستان استان به زودي به پد بالگرد مجهز مي شوند.