هيوا رحيمي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: طرح شفا با هدف جذب حامي براي تامين مالي بخشي از هزينه هاي درماني بيماران خاص و صعب العلاج و اختصاص مبلغي به صورت ماهيانه به اين بيماران توسط خيران اجرا مي شود.
وي با بيان اينكه در حال حاضر بيش از يك هزار بيمار خاص و صعب العلاج از خدمات حمايتي كميته امداد بهره مند هستند، گفت: 200 نفر از اين تعداد بيمار از سوي خيران و حاميان در قالب طرح شفا حمايت مي شوند.
معاون توسعه مشاركت هاي مردمي كميته امداد امام خميني(ره) كردستان افزود: طرح شفا ظرفيت مناسبي براي كاهش هزينه هاي درماني نيازمندان است و بيماران زيرپوشش اين طرح از خدمات رايگان در مراكز درماني و تخصصي بهره مند مي شوند.
وي با بيان اينكه تعهدات طرح شفا براي حمايت از بيماران به نوع درمان و تعهد افراد بستگي دارد، اظهار داشت: كميته امداد با اجراي اين طرح بيماران نيازمند را شناسايي كرده و با تكيه بر كمك حاميان، حركت نيازمندان را در مسير درمان تسهيل مي كند.
رحيمي با تقدير از توجه جامعه پزشكي استان به محرومين و نيازمندان استان گفت: بي ترديد اگر هر كدام از پزشكان استان يك روز خدمات خود را به بيماران نيازمند اختصاص دهند، بخشي از مشكلات قشر محروم و نيازمند جامعه برطرف مي شود.
بيش از 60 هزار خانوار كردستاني زير پوشش كميته امداد امام خميني(ره) هستند و از خدمات و حمايت هاي اين نهاد در استان بهره مند مي شوند.
7348/6108
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۷
سنندج - ايرنا - معاون توسعه مشاركت هاي مردمي كميته امداد امام خميني(ره) كردستان گفت: در حال حاضر 200 بيمار و سالمند زيرپوشش اين نهاد در استان در قالب طرح شفا حمايت مي شوند.